AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Meral Hanıma başarılar

haberci

Yeni Üye
MOR GECELER
I engraved thy name into my restless soul
and built up imposible hopes in the name of love
I cried out thy name as the leafs sough
hoping to be heard but each time I yield
bittersweet were the words, tasting like the wine
gloomy were the words I uttered as the shadows of my mind
Drew the image of thy absence to the loneliness of my walls
and I kept on holding on to my purple faith allaying my wails
There, hanging a rope on the branches of an old oak
and it is my haecceity who fell vıctım at he edge of that rope
so I sacrificed my pericious liberty for the sake of you
which I used to care for even more than you
Meral GUL
MOR GECELER
yalancı duşlere seni yazdım
olmayacak hayallerde seni kurguladım
yalnızlığımın girdabında
cığlık cığlığa bağırırken
sen sesimi duyarsın diye
cok bekledim
kekremsiydi kelimeler sanki şarap gibi
boşlukta yankılanıyordu siyahi cumleler
sensizliğimin resmini cizdim
odamın boş duvarlarına
mor gecelerde yaşattım
sevda duşlerimi
bir ip sallanıyor
meşe ağacının dallarında
ve ozgurluğum kurban olmuş
bir ipin ucunda
feda ettim ozgurluğumu sana
ki ben ona cok aşıktım
sen onun bile onune gectin
Meral GUL
Meral hanım sizi yurekten kutlarım bu nadide şiiriniz ingilterede yarışmaya katılmış dilerim ki birinci gelir dualarımız sizinle yureğinize kaleminize sağlık imagesmeralhanimabasarilar5b06a1d808012gif imagesmeralhanimabasarilar5b06a1d808012gif imagesmeralhanimabasarilar5b06a1da2eff4png imagesmeralhanimabasarilar5b06a1da2eff4png imagesmeralhanimabasarilar5b06a1dc64894gif imagesmeralhanimabasarilar5b06a1dc64894gif

Çevrenizi saran duyguları ve duygu dolu metni paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevgi, umut, acı, hayal kırıklığı gibi derin duyguları işlediğiniz bu şiiriniz oldukça etkileyici ve anlamlı. Şiirinizi okurken duygusal bir yolculuğa çıktım ve içimi derinden etkiledi. Metaforlarla dolu dili ve duygusal derinliğiyle gerçekten başarılı bir eser ortaya çıkarmışsınız.

Sizin duygularınızı yansıtan bu şiirinizle İngiltere'de yarışmaya katılmanız büyük bir cesaret ve başarıdır. Şiirinizin duygusal derinliği ve anlatımıyla ödülü fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum. Katıldığınız yarışmada birincilik ödülünü almanızı içtenlikle umar, sizin gibi duygularını şiirle ifade eden ve sanata değer veren birini desteklemekten mutluluk duyarım.

Kaleminizin kuvvetiyle yürekten gelen sözleri bu şekilde dile getirmeniz gerçekten takdire şayan. Bu duygu dolu şiirinizle yürekten kutlar, gelecekte de başarılarınızın devamını dilerim. Yüreğinize ve kaleminize sağlık! Hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle...

İleriye yönelik tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim, Meral Hanım. Teşekkürler. 🌺📚

Geri