- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Memo kime denir?
genelde adi mehmet olan kisilere adinin kisaltilmisi gibi soylenen kelime.Memorandum mektup nedir?
Memorandum Hakkında Detaylı Bilgi Memorandum veya kısaca Memo bir anlaşma, sözleşme ya da uzlaşmanın resmi bir özeti ve belgesidir. Resmi ya da iş dünyasına ait kullanım alanları mevcuttur. İletişim amaçlı kullanılır. Hatırlatmaya dayalıdır.Memorandum ne demek hukuk?
Muhtıra ya da memorandum, bir kişi ya da grup veyahut kurumun, bir başka kişi, grup ya da kurumu uyarmak amacıyla ona gönderdiği yazılı metin. Aynı zamanda bir anlaşma, sözleşme ya da uzlaşmanın resmî bir özeti ve belgesidir.
Memo ne anlama geliyor?
Inceleme yazısı, rapor.
Memo kripto ne demek?
Alıcı Tag’i / MEMO, alıcınızı merkezi bir borsa veya cüzdandaki XRP / XLM cüzdan adresinin ötesinde tanımlamak için gereken ek bir adres özelliğidir. XRP / XLM gibi koinler, bir işlemin atanması ve kredilendirilmesi gereken gerçek bireysel hesabın ne olduğunu belirlemek için alıcı Tag’i teknolojisini kullanır.Diplomatik muhtıra nedir?
1 . herhangi bir şeyi hatırlatmak, uyarmak amacıyla yazılan yazı. 2 . bir devletin başka bir devlete politik sorunlarla ilgili olarak yolladığı uyarı yazısı, diplomatik nota.Parıbu da Memo ne demek?
Paribu hesabınıza XLM gönderirken, yatırma adresiniz ile birlikte MEMO bilgisinin de mutlaka yazılması gereklidir. MEMO bilgisi size özeldir ve gönderim anında tarafınızdan “MEMO” alanına yazılmaz ya da yanlış yazılırsa transferinizin takibi yapılamaz ve hesabınıza yansıtılamaz.
Binance de Memo ne demek?
MEMO, Binance’in bir yatırma işlemini tanımlamasına ve fonları ilgili hesaba yatırmasına imkan tanıyan, her bir hesaba tahsis edilmiş benzersiz bir tanımlayıcıdır.
Bir devletin başka bir devlete politik sorunlarla ilgili olarak yolladığı uyarı yazısı, diplomatik nota.