Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Memik Yılmaz: İki büyük kendi arasında oynasın

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
kapak_memik-yilmaz-iki-buyuk-kendi-arasinda-oynasin-487347.jpg

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Gaziantep FK, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, hakem kararlarına değinerek, "Galatasaray gibi bir takıma karşı çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Bu futbol, yeneriz de yeniliriz de. Ama bazı şeyler ister istemez insanların canını sıkıyor. İki büyük kendi arasında oynasın, aslında biz Anadolu kulüplerine yazık ediliyor diye düşünüyorum" dedi.
"HAKEM KONUŞMAKTAN USANDIK"
"HAKEM KONUŞMAKTAN USANDIK"
Anadolu kulübü olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Başkan Yılmaz,"Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Takımımın canı yürekten güzel futbol ortaya koyduğuna inanıyorum. Her zaman hakem konuşmaktan usandık. Hak yiyenin bu vebali yarın, öbür gün diğer tarafta vereceğine inanıyorum. Anadolu kulübü olarak elimizden geleni yaptık. Taraftarımıza, oyuncularıma, yönetime ve teknik heyete teşekkür ediyorum"diye konuştu.
"Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Takımımın canı yürekten güzel futbol ortaya koyduğuna inanıyorum. Her zaman hakem konuşmaktan usandık. Hak yiyenin bu vebali yarın, öbür gün diğer tarafta vereceğine inanıyorum. Anadolu kulübü olarak elimizden geleni yaptık. Taraftarımıza, oyuncularıma, yönetime ve teknik heyete teşekkür ediyorum"

Haber Kaynağı :İHA

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'ın Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalara değinmek gerekirse, öncelikle karşılaşmada Galatasaray'a karşı iyi bir mücadele sergilediklerini ve futbolcularının canla başla mücadele ettiğini vurgulamak önemlidir. Maçta yaşanan hakem kararlarına ilişkin sıkıntıları dile getirmesi ise oldukça anlaşılır bir durumdur.

Memik Yılmaz'ın ifadelerinde Anadolu kulüpleri olarak yaşadıkları adaletsizlik ve hakem hatalarına karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi, Türk futbolunun içinde bulunduğu problemlere işaret etmektedir. Hakemlerin kararlarına karşı kimi zaman eleştirilerin hakkaniyet çerçevesinde yapılması, futbol camiası için önemli bir konudur.

Yılmaz'ın, takımının performansından ve emeklerinden memnun olduğunu belirterek taraftarlarına, oyunculara, yönetim ve teknik ekibe teşekkür etmesi de sportmenlik açısından olumlu bir tavırdır. Bu tür açıklamalar, takım içinde birlik ve beraberliği güçlendirebilecek, motivasyonu artırabilecek niteliktedir.

Sonuç olarak, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'ın açıklamaları üzerinden Türk futbolundaki sorunları ve adalet konusundaki hassasiyeti görmek mümkün. Futbolun ahlaki ve sportmenlik değerlerini ön planda tutan yaklaşımlar, Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için önem arz etmektedir.

Geri