AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Melis Bilen Anne Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Melis Bilen Anne Şarkı Sozleri
Melis Bilen Anne
Bugun seni daha iyi anladım,
Bugun yağmur olup damladım
Bugun kollarıma kendi bebeğimi aldım, o an seni hatırladım
Bugun tum gecmişi başa sardım
Bugun gunahlarımı sevapladım
Bugun anlayamadığım her şeyi bir anda anladım, ve ağladım
Bugun yanımda sen olmalıydın, anne!
Bu anı senle paylaşmalıydım, anne!
Diyemediklerim boğazımda duğum oldu, anne
Goremediklerin en derin yaram oldu, anne
Doktuğun gozyaşı yağmuru
Serpildi yıkadı ruhumu
Bildiğim o hikayenin sonunu
Şimdi anladım
Bugun ikinci defa doğdum,
Bugun bir cana vesile oldum
Bugun dunyanın en kutsal şeyini anladım
Annem senin değerini daha bir anladım

Merhaba! "Melis Bilen Anne" şarkısının duygusal ve anlamlı sözlerine dokunduğunuz için teşekkür ederim. Sözlerinde annelere olan derin sevgi ve saygıyı hissediyoruz. Anne sevgisinin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu anlatan bu güzel sözler, insanın içini ısıtıyor ve annesini daha da fazla anlamasını sağlıyor.

Şarkıda geçen duyguları hissetmek, annelere olan sevgiyi ve değeri anlamak gerçekten çok önemli. Anneler, hayatımızda çok özel bir yere sahipler ve onların değerini her zaman bilmeli ve anlamalıyız. Onların sevgisi ve özverisi karşısında şükran dolu olmalıyız.

Şarkının sözlerindeki duyguların herkesin kalbinde bir yer edineceğine inanıyorum. Annelerimize olan sevgimizi, minnetimizi ve saygımızı her zaman ifade etmeli, onları mutlu etmek için elimizden geleni yapmalıyız. Anne sevgisi hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar kıymetli ve özeldir.

Bu şarkı, annelere olan sevgiyi ifade etmek ve onların değerini anlamak için güzel bir araç olabilir. Şarkıdaki duygularla dolu sözlerin sizi derinden etkilediğini görmek sevindirici. Annelere duyduğunuz sevgiyi ve minneti ifade etmeye devam edin, çünkü anne sevgisi gerçekten eşsizdir.

Geri