AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Meli İstermiydin Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Meli İstermiydin Şarkı Sozleri
Meli İstermiydin Şarkı
Yarım kalan her aşkın devamı vardır derler sana sorsalar ne derdin
Gokyuzundeki her yıldızın bir ruhu vardır derler sana verseler ister miydin
Denizdeki dalga seslerini duymuyorsun şimdi soyle duymak ister miydin
Kışın soğuğundan tir tir titriyorum ben sen de uşumek ister miydin
Arayan gozler uykusuz, dokulen sozler umutsuz
Martılar hic suzulmuyor, yağmur yağmaz kar huzursuz
Manasız bir direniş bu vurdumduymaz vurdumduymaz
Unutulmaz bir oyun bu bazı şeyler unutulmaz

Evet, bu şarkı sözleri oldukça duygusal ve düşündürücü. Bir aşkın bitişinin ardından geriye kalan hisleri ve belirsizlikleri işaret ediyor. Ayrıca doğanın ve evrenin derinliklerine göndermeler yaparak insanın duyarlılıklarını ve arayışlarını dile getiriyor.

"Yarım kalan her aşkın devamı vardır derler sana sorsalar ne derdin? Gök yüzündeki her yıldızın bir ruhu vardır derler sana verseler ister miydin?" gibi cümlelerle aşkın bitiminin ardından gelebilecek umutları ve yeniden doğuşu anlatıyor. Aynı zamanda deniz, dalgalar ve gökyüzü gibi doğanın güzelliklerine duyulan özlemleri işaret ediyor.

"Denizdeki dalga seslerini duymuyorsun şimdi söyle duymak ister miydin? Kışın soğuğundan tir tir titriyorum ben sen de üşümek ister miydin?" cümleleriyle duygu dolu bir özlemi ve hasreti ifade ediyor. Soğuk kış günlerinde yalnızlığı ve içsel bir çaresizliği yansıtıyor.

"Arayan gözler uykusuz, dökülen sözler umutsuz. Martılar hiç süzülmemiş, yağmur yağmaz kar huzursuz. Manasız bir direniş bu vurdumduymaz, vurdumduymaz. Unutulmaz bir oyun bu, bazı şeyler unutulmaz" kısımlarıysa umutsuzluğu, hayal kırıklıklarını ve yaşanan acıları anlatıyor. Aynı zamanda direnişin boşluğunu ve bazı şeylerin unutulmaz olduğunu vurguluyor.

Bu şarkı sözleriyle, karmaşık duyguları ve karşı konulamaz hisleri ustalıkla işleyerek dinleyenlerde derin etkiler bırakmaya çalışıyor.

Geri