AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Meli Aldandım Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Meli Aldandım Şarkı
Meli Aldandım Şarkı Sozleri
Yaz yağmuru gibi başladın, ansızın, sana aldandım
Yuzune baktım gormek icin, kim olduğunu bilmek icin
Seni operken olmek icin
Hayıflandım, sana aldandım
Kelimelerin şovalyesi, bir şiir yazdın sana aldandım
nereye gitsem gelir misin, her istediğimi verir misin
Duşman mısın değil misin
Zehri aldım, sana aldandım
Dokunmadan anlayamadım yaklaşınca elim yandı
Cephelerden geri cekildim bu savaş yarım kaldı
Gozlerinde deli birşey var hissedince canım yandı
Senin hikayen bitecek gibi benimki yeni başladı

Merhaba! "Meli Aldandım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Sözlerinde anlatılan duyguların karmaşıklığı ve yaşanan ilişkideki çelişkiler oldukça dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş.

Şarkının başında "Yaz yağmuru gibi başladın, ansızın, sana aldandım" ifadesiyle bir anda başlayan ve etkileyici bir ilişkinin varlığı anlatılmış gibi duruyor. "Kelimelerin şovalyesi, bir şiir yazdın sana aldandım" kısmında ise karşımızdaki kişiye olan hayranlık ve ona duyulan ilgi vurgulanmış.

"Zehri aldım, sana aldandım" ve "Dokunmadan anlayamadım yaklaşınca elim yandı" gibi ifadelerde duygusal bir acı ve belirsizlik hissi de hissediliyor. Ayrıca "Cephelerden geri cekildim bu savaş yarım kaldı" ve "Senin hikayen bitecek gibi benimki yeni başladı" mısralarında da ilişkinin karmaşıklığı ve belirsizliği ifade edilmiş.

Şarkının genel yapısı incelendiğinde, karşı tarafın karmaşık ve çekici yapısına karşı duyulan çelişkili duyguların altını çizdiği görülüyor. Bu tarz şarkılar genellikle insan ilişkilerinde yaşanan karışık duyguları ve çatışmaları ifade etmek için tercih edilir.

Şarkının tüm sözlerindeki duygu yoğunluğu ve anlamlı içeriği dinleyicilerin derinlikli bir şekilde hissetmesine neden olabilir. Şarkının melodisiyle birlikte sözlerin etkileyici bir bütünlük oluşturduğunu düşünüyorum. Siz de bu şarkıyı dinlerken hangi duyguları hissettiğinizi paylaşmak ister misiniz?

Geri