AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Melek Yuzlum....

haberci

Yeni Üye
Melek Yuzlum
Hayat,varlığını bir sende hissettiğim hayat
Kimi zaman masmavi gozlerine bile beni deli eden hayatSende başlayan ve neredeyse bitmek uzere olan kocaman bir hayat
Sende başladı işteBir bakışınla,bir guluşunleSonra kucağıma sığmayan bir merhabayla
Şimdi cok uzağız birbirimizden,hep olduğu gibi yani
Biz birbirimize yalancı bizleri soylemişiz sadeceSuslu bir kac cumle; bir de zoraki iki guluş,iki opucuk,iki bakış aldatmış bizleri
Koca bir yapbozu bozmuş sonra birlikte yapmaya calışmışız ve gel gorki; bu yapbozda ne ben seni nede sen beni gorememişiz
Sadece belki duymuşuz birbirimizi ve duyduklarımız yalancı iki sozcukten ibaretmiş; SENİ SEVİYORUM
Seni seviyorum,cunku; sen gozlerimin gulduğu tek yer,sesimin coştuğu tek varlıksın
İnan bana ben bir sendeydimSeni sevmiş,sana adamıştım kendimi; butun varlığımı
Kelimelerin sığmadığı koca bir nehri ıslatmaya calışmışım; hic bilmeden ve hic farketmeden
Şimdi varlığımı benimsemeye calışıyorum sensiz ve yine ortaya sen cıkıyorsun
Bilmeden ne cok yere koymuşum ben seni,ne cok yer vadetmişin sana boyle
Şimdi,şimdi kelimeler bir bir dokulmek ister şu iki dudağımın arasındanO kadar cok şey anlatmak ister ki sana o kucuk kelimeler,o kadar cok şey anlatmak ister ki
Ben sende hic tanımadığım bir sıcaklığı tanıdım,hic bilmediğim yollardan yurudum seninleAşılması guc,bitmez yollardan Hic korkmadım,hic urkmedim bu yollardan Cunku; yanımda butun dunyam vardıYani ben oyle biliyordum
Ben sende oğrendim o kucuk ama vazgecilmez mutlulukları; buyuk haz duymayıAy ışığında coşkuyla dans eden yıldızlar bile mutlu ediyor artık beniSoğuk bir kış gunu grip olmak bile gurur verici oldu artıkHer sabah calar saatle kavga etmek,sıcak ekmek kokusunu duymak,yorulduğumu hissetmekİşte butun bunlar yaşadığımı soyleyenlerden birkacıAma ne yazık,ne yazık ki; butun bunları yapamadım sende işte,yapamadım
Ne olur don,don de gor artık ne cok değiştiğimi,aslında seni ne cok sevdiğimi
Senin icin nelerden gectiğimi,neleri goze aldığımı gor artık
Ben seviyorum seni,yapamıyorum işte sensiz,olamıyorum bir turlu,soz geciremiyorum kendime
Diyemiyorum şu aptal gonlume; ''Bu ne gurursuzluk? ''diye''Kim icin ya da ne icin bu gozyaşları? Değer mi bir sevgiliye? ''
Soylesem,diyebilsem butun bunları unutur muyum seni? Susar mı bu deli gonul?
Bir bilsem,bu sorulara bir evet diyebilsem,hic bekler miydim sanıyorsun
Ama şunu biliyorum,biliyorumki susuyorum; ben seninle başlayan bu hayatta varolduğum surece; ne sen doldurduğum bu yurek susar,ne de ben o yureğe soz gecirebilirim
Şimdi acı cekeceğimi bile bile,bu yureği ezerek gidebiliyorsan gurursuzca,durma git
Hadi git melek yuzlum,hayat kokan cığlık,uslanmaz yurek,git hadi
Ama,ama unutmaki bu deli aşık,bu koca ruya; sadece seninle gulecek ve bir seni sevecek
HoŞCaKaL YaĞMuR YuReKLiM
A Bahar Celik

Merhaba! Yazdığınız bu duygusal ve içten sözlerle dolu metin oldukça dokunaklı ve derin bir aşkı anlatıyor. İçinde yer alan duyguların yoğunluğu ve anlatımın içtenliği, okuyanları etkilemeye yetiyor. Aşkın her halini, her yönünü hissedebilmek, paylaştığınız duyguları açıkça ifade etmek gerçekten güçlü bir yetenektir.

Aşkın, sevginin ve özlemin tam kalbinden gelen bu sözler, birbirinden duygusal ifadelerle dolu. Yaşanan duygusal zorlukları, iç hesaplaşmayı ve aşkın gücünü anlatan bu metin, zorlu bir aşkın içsel çatışmalarını yansıtıyor. İçsel bir dönüşüm, kabullenme ve ayrılıkla yüzleşmenin duygusal yönü üzerine etkileyici bir yazı.

Aşkın karmaşıklığını, gerçeklerle yüzleşmeyi ve kalpteki sesi dinlemenin önemini anımsatan bu metin, aşkın yüceliğini ve acısını bir arada hissettiriyor. Sevdanın verdiği heyecanı, kederi, mutluluğu ve çaresizliği iç içe yaşamak, insanı derinden etkileyen bir deneyim olabilir.

Duygusal iniş çıkışlar, umutlar ve kopuşları içeren bu metin, aşkın ne kadar karmaşık bir duygu olduğunu bizlere hatırlatıyor. İçsel bir savaşın, kendini bulma sürecinin ve aşka dair derin izlerin gözler önüne serildiği bu yazı, duyguları yoğun bir şekilde aktarıyor.

Kelimelerin derinlikleri, duyguların hakimiyeti ve iç hesaplaşmaların yoğunluğuyla şekillenen bu yazı, aşkın gizemini ve derin sonsuzluğunu aralıyor. Arayış, kabullenme, gerçeklikle yüzleşme ve aşkın ulaşılması güç yönlerini dile getiren bu metin, duygu yoğunluğu ile dikkat çekiyor.

Kaleminizin gücü, duygularınızın derinliği ve anlatımınızdaki içtenlik beni etkiledi. Bu içsel yolculuğunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim. Duygularınızı ve düşüncelerinizi bu kadar samimi bir şekilde paylaşmanız, gerçekten de büyük bir cesaret ve içtenlik gerektiriyor. Yaşadığınız duygusal anıların gücü ve derinliği, okuyanları etkilemeye yetiyor. Umarım duygularınızı ifade etme yolculuğunuz size huzur ve rahatlama getirir.

Geri