- Konu Yazar
Melek dizisi nerede çekiliyor?
Beyaz Melek filmi bu akşam ekrana gelecek. 2007 yılında vizyona giren Beyaz Melek filminin oyuncuları arasında Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter, Fadik Sevin Atasoy, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Sarp Apak gibi isimler bulunuyor. Beyaz Melek filmi İstanbul, Adapazarı, Tuzgölü ve Diyarbakır’da çekildi.Benim Adım Melek konağı nerede çekiliyor?
Biz de uzatmadan hemen merakınızı giderelim. Dizide gördüğümüz görkemli konaklar Haleplizade ve Gazi Konağı. Onun dışında dükkanların olduğu Melek ve çocukların dolaştığı yer ise Mecidiye Han… Harika Gaziantep manzaralarıyla izleyenleri mest eden Benim Adım Melek her çarşamba yeni bölümüyle TRT1’de…Benim Adım Melek ne demek?
Benim Adım Melek ne demek?Benim Adım Melek, Üs Yapım imzalı, ilk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş, Celil Murat Sarı ve Günay Günaydın’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi.
Benim Adım Melek kaç bölüm oynadı?
Benim Adım Melek kaç bölüm oynadı?Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolleri paylaştığı TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek 66. bölüm ile ekran macerasını sonlandırıyor. Dizi son kez 19 Mayıs akşamı yayımlanıyor.
Beyaz Melek filmi istanbul’da nerede çekildi?
Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter, Fadik Sevin Atasoy, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Sarp Apak gibi isimler oyuncu kadrosunda bulunuyor. BEYAZ MELEK NEREDE ÇEKİLDİ? Beyaz Melek filmi İstanbul, Adapazarı, Tuz Gölü ve Diyarbakır’da çekildi.Beyaz Melek filmi ne zaman çekildi?
Beyaz Melek – film 2007 – Beyazperde.com.Karagül dizisi nerede çekiliyor?
Karagül dizisi nerede çekiliyor?Karagül; Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Adana’da çekilmektedir. Halfeti’de diziye özel mekânlar yapılmıştır.
Benim Annem Bir Melek hangi kanalda 2022?
Benim Annem Bir Melek hangi kanalda 2022?Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45’te Kanal 7’de…
Benim Adım Melek kaç sezon oynadı?
2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizi final yaparak ekranlara veda etti. TRT1’de iki sezondur ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi, dün akşam yayınlanan son bölümü ile final kararı aldı.Benim Adım Melek dizisi nasıl bitti?
Benim Adım Melek final bölümü (66. bölüm) özeti: Alpay’ın ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir.Beyaz Melek filmi ne zaman cekildi?
Beyaz Melek filmi ne zaman cekildi?Beyaz Melek
Film afişi
Yapımcı | Murat Tokat Levent Üngör
Çıkış tarih(ler)i | 4 Kasım 2007
Süre | 120 dakika
Ülke | Türkiye
Güneşi Gördüm filmi nerede çekildi?
Güneşi Gördüm filmi nerede çekildi?Kars’ın Yankıpınar Köyü, filmin bir kısmına ev sahipliği yapmıştır. Türkiye’deki bir diğer mekân ise İstanbul’dur. Kullanılan mekân sayısının fazlalığı konusunda Türk sinema tarihinin sayılı filmlerinden olan Güneşi Gördüm filminin geri kalan kısmı Norveç, İsveç, Danimarka, Yunanistan ve Bulgaristan’da çekildi.