- Konu Yazar
Melek Baykal ne zaman evlendi?
1982 (Warner Striening)1975 (Zafer Ergin)Melek Baykal/Evlilik tarihleriMelek Baykal şu an kiminle evli?
Warner Strieninge. 1982Zafer Ergine. 1975–1979Melek Baykal/EşiMelek Baykal neden çocuğu yok?
Melek Baykal neden çocuğu yok?“ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI İSTEMEDİ” Baykal, 4 yıl süren evliliğinde birbirlerine çok aşık olduklarını belirterek, “Ben 19 yaşındaydım. Zafer ile evliyken çocuk sahibi olmayı istedim, ama o istemedi. Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı.” şeklinde konuştu.
Melek Baykal ilk eşi kimdir?
Melek Baykal ilk eşi kimdir?Ankara Devlet Konservatuvarından 1975’te mezun olduğunda İlk evliliğini Tiyatrocu ve dizi oyuncusu Zafer Ergin ile yaptı.
Zafer Ergin ve Melek Baykal neden ayrıldı?
Zafer ile evliyken çocuk sahibi olmayı istedim, ama o istemedi. Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı” şeklinde konuştu. Zafer Ergin’den sonra 1982 yılında Warner Striening isimli yabancı uyruklu birisiyle evlenen Baykal, geçtiğimiz aylarda 34 yıllık evliliğinin boşanma sürecinde olduğunu açıklamıştı.Zafer Ergin Melek Baykal boşandı mı?
Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı” şeklinde konuştu. Zafer Ergin’den sonra 1982 yılında Warner Striening isimli yabancı uyruklu birisiyle evlenen Baykal, geçtiğimiz aylarda 34 yıllık evliliğinin boşanma sürecinde olduğunu açıklamıştı.Melek Baykal nerede oturuyor?
Melek Baykal nerede oturuyor?İstanbul’a döndüğümden beri de Nişantaşı’nda oturuyorum.
Melek Baykal kızı kim?
Melek Baykal kızı kim?Şükran BaykalMelek Baykal / Ebeveynleri
Derya ŞensoyMert BaykalMüjgan Ferhan ŞensoyDerya Baykal/Çocukları
Melek Baykale. 1975–1979Binnaz ErginZafer Ergin/Eşi
Cennet Mahallesi Pembe neden adı Pembe?
Cennet Mahallesi Pembe neden adı Pembe?Melek Baykal başta Pembe olmak istemedi. Bunun sebebi; kadroda yer alan Çağla Şıkel ve Alişan’ın oyuncu kökenli olmamalarıydı. Fakat daha sonra rolü kabul etti ve zamanla üçü arasında kuvvetli bir abla-kardeş bağı oluştu.
Melek Baykal yazlığı nerede?
Melek Baykal yazlığı nerede?Beylerbeyi’de Boğaz keyfi Yıllardır düşünü kurduğu Beylerbeyi’deki yalı dairesinde yaşamak, Melek Baykal için büyük keyif. Köpeği ve Boğaz’ın iyot kokulu esintileri ise Baykal’ın vazgeçilmezleri arasında.