- Konu Yazar
Mehmet Tara kim?
Türk iş adamı Mehmet Sinan Tara 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Mehmet Sinan Tara Enka Holding yönetim kurulu başkanıdır. İş adamı Şarık Tara’nın oğlu Sinan Tara, Alman Lisesi’nden sonra ETH Zurich’te inşaat mühendisliği okudu.Tara ne iş yapar?
İş İnsanıSinan Tara / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren VikipediTara Holding kimin?
Tara Holding kimin?Şirket Yönetim Kurulu Mehmet Sinan Tara, Ceyda Lale Tara, Agah Mehmet Tara, Leyla Tara Suyabatmaz ve Yasemin Zeynep Keyman olmak üzere 5 kişiden oluşmaktadır.
Şarık Tara kaç yaşında öldü?
Şarık Tara kaç yaşında öldü?88 yaşında (1930–2018)Şarık Tara / Öldüğü zamanki yaşı
Mehmet Sinan Tara eşi kim?
Nazlı TaraSinan Tara / EşiMehmet Sinan Tara ne iş yapar?
İş İnsanıSinan Tara / MesleğiTara ailesi ne iş yapar?
Tara ailesi ne iş yapar?İş adamı Şarık Tara’nın oğludur ve Enka Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanıdır. Sinan Tara, 1958 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Mehmet Sinan Tara’dır. Annesi Lale Tara, babası Enka Holding kurucularından Şarık Tara’dır.
Tara ne anlama geliyor?
Tara ne anlama geliyor?Tara isminin anlamı: 1. Yıldız. 2. Sahur zamanı doğan çocuk.
Sarık Tara kimdir nerelidir?
Biyografisi. 22 Nisan 1930 yılında Üsküp’te doğmuştur. Annesi Erenköy Kız Lisesi’nde okumuş, dönemin şartları uygun olmadığından tıp tahsili yapmamış, ancak yüksek kültürlü bir kimse olan Mahmure Hanım’dır.Şarık Tara yaşıyor mu?
28 Haziran 2018Şarık Tara / Ölüm tarihiŞarık Tara kaç çocuğu var?
Şarık Tara kaç çocuğu var?Sinan TaraLeyla Tara SuyabatmazZeynep Tara KeymanŞarık Tara/Çocukları
Sinan Tara kaç çocuğu var?
Sinan Tara kaç çocuğu var?Agah Mehmet TaraFatma Esra TaraŞarık Ömer TaraSinan Tara/Çocukları