Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mehmet Sukru Tasci kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mehmet Şükrü Taşçı kimdir?​

Bölge Yöneticisi olarak görev yapan Taşcı, Ekim 2018-Nisan 2021 tarihleri arasında Teftiş Kurulu Başkanı olarak çalıştı. Nisan 2021 tarihinden itibaren Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.
Halk Bankası yönetim kurulu Başkanı kim oldu?
Osman Arslan (8 Haz 2017–)Halkbank / CEO
Ziraat Bankası yönetim kurulu Başkanı kim?
Alpaslan Çakar (Mar 2021–)Ziraat Bankası / CEO

Ziraat GYO sahibi kim?​

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! Ziraat GYO’nun 5 Nisan 2022’de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı’nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi.
Temel Tayyar yeşil nereli?
Temel Tayyar YEŞİL 1971 yılında Samsun’da doğmuştur. Erciyes Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü’nden mezun olan Yeşil, 1998 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Uzman Yardımcısı olarak bankacılık kariyerine başlamıştır.
Ziraat Bankası Ankara Bölge Müdürü kim?
Ziraat Bankası Ankara Bölge Yöneticisi Sn Zeynep Gözde İNAN, Satış ve Performans Yetkilisi Sn Emre BARAN ve Ziraat Bankası Duatepe-Polatlı Şube Yöneticisi Sn Ünsal CANTÜRK ile Şube Yetkilisi Sn Özgür Taylan DEMİRTAŞ 13.10.2021 Çarşamba günü, saat 11:00’da Başkanımız Sn Yahya TOPLU’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürü Sayın Uğur AKDENİZ ve Ziraat Bankası Sinop Şube Müdürü Sayın Ozan ÇANKAYA ile Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü Satış ve Performans Yöneticisi Sayın Kerim Gürkan AKKAYA, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler.
Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan kimdir?
Osman ARSLAN 1971 yılında Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı.
Hasan Tuncay kimdir?
Hasan TUNCAY 2004 yılından bu yana Türkiye Halk Bankası AŞ’de Şube Müdürü, Daire Başkanı, Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Tuncay, 31.05.2019 tarihinden itibaren Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Burhaneddin Tanyeri kim?​

Burhaneddin TANYERİ 1953 yılında Erzurum Aşkale’de doğdu. 1972 yılında Erzurum İmam Hatip Lisesi’nden, 1978 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1978-1980 yılları arasında Erzurum Zirai Donatım Kurumu Bölge Başkanlığı’nda çalıştı.
Ziraat Bankası Alpaslan Çakar Kimdir?
Alpaslan Çakar, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu, 1996 yılında Ziraat Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı olarak meslek hayatına başladı. Müfettişlik ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Çakar, Bölge Baş Müdürlüğü ve Daire Başkanlığı yaptı.
Ziraat GYO karlı mı?
Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Ziraat GYO), 2021 yılı ilk yarısında 72,6 milyon TL konsolide net dönem karı elde etti. Ziraat GYO, 2021 yılı ilk yarı bilançosunu açıkladı.

Ziraat Bankası GYO ne demek?​

GYO’lar yabancı gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına ve faaliyet konusu yalnızca gayrimenkul olan yurt dışında kurulu şirketlere aktif toplamının en çok % 49’u oranında yatırım yapabilirler.

Geri