- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Mehmet Mahir Atasoy ve Mustafa Atasoy kardeş mi?
mehmet mahir atasoy ile mustafa atasoyun soy isim benzerliği dışında bir bağı yokmuş. mustafa bey de akademi kurmuş o da eğitimler veriyor. 2012 yılında önce ”ortomoleküler tıp ” olarak bilinen tıp akımı ile tanıştım . bakırköyde çocuk hastalıkları uzmanı olarak çalışan dr. emin mindan beyefendiden dinledim .Fonksiyonel tıp Bilimsel mi?
Fonksiyonel tıp alternatif tıp demek değildir. Bilimsel ve bütünsel yaklaşımlı, hurafelere değil bilimsel kanıtlara dayanan bir tıp disiplinidir. Fonksiyonel tıp bilim temelli bir yaklaşımdır, hastalığın altında yatan nedenleri araştırır, hasta merkezli olarak çalışır ve bireyselleştirilmiş tedavi modelleri sunar.
Fonksiyonel tıp beslenme nedir?
Fonksiyonel Tıp, yaşam tarzınız, beslenmeniz ve genetik faktörleriniz göz önüne alınarak size özel olarak uygulanan bir tedavi yaklaşımıdır. Fonksiyonel tıp, Modern Tıbbın fizyoloji, biyokimyasını standart tıpta uygulanan genetik testleri tedavide kullanır.
Mehmet Mahir Atasoy hangi hastanede çalışıyor?
Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Girişimsel Radyoloji bölümünde ve kendi özel kliniği’nde ameliyat olmak istemeyen hastalarına modern yöntemler ile ameliyatsız tedaviler uyguladıktan sonra fonksiyonel tıp bakış açısı ile tavsiyelerde bulunmakta ve bazı destekleri önermektedir.Fonksiyonel tıp diyetisyeni ne yapar?
Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni, üniversitelerin beslenme ve diyetetik bölümlerinden mezun olduktan sonra fonksiyonel tıp ve fonksiyonel beslenme konularında eğitim almış kişidir. Genellikle kronik durum veya hastalıklarla ilgilenir. Sporda beslenme alanında da ilerleyebilir. Bireye bütüncül yaklaşır.
Mahir Atasoy Ne doktoru?
2011 yılından itibaren Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Meme Radyolojisi ve Girişimsel Radyoloji bölümlerinde öğretim üyesi olarak çalışan Dr. Mehmet Mahir Atasoy 2016 yılının mart ayında doçentlik ünvanını aldı.