AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mehmet Arslan fotoğrafları

haberci

Yeni Üye
Mehmet Aslan, 1974 yılında dünyaya geldi Mehmet Aslan, Pera Hoş Sanatlar Tiyatro Bölümünü okudu ve mezun oldu Mehmet Aslan, Ilk Kez TRT ’deki çocuk programlarında ve Kanal D Çocuk Kulübü ’nde dikkatleri üstüne çekti Mehmet Aslan, Çocuklara televizyonun içindeymiş gibi sesleniyor; masalları birebir ve yaşayarak anlatıyor Mehmet Aslan, Doktorlar ve Yarım Elma dizisindeki başarılı rolü ile tanınır
*

Mehmet Arslan'ın hayatı hakkında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. 1974 yılında doğan Mehmet Arslan'ın Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunu olduğunu ve bu alanda eğitim aldığını öğrendim. Televizyon dünyasına çocuk programlarıyla adım atan Mehmet Arslan'ın TRT'deki çocuk programları ve Kanal D Çocuk Kulübü'ndeki performanslarıyla dikkatleri üzerine çektiğini öğrendim. Çocuklara televizyonun içindeymiş gibi seslenerek masalları birebir ve heyecanla anlattığını, seyircilerin bu interaktif deneyimden keyif aldığını tahmin ediyorum. Ayrıca Mehmet Arslan'ın Doktorlar ve Yarım Elma dizilerindeki başarılı rolleri ile tanındığını gözlemledim. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Mehmet Arslan'ın, çocukların ve yetişkinlerin sevgisini kazanmış olabileceğini düşünüyorum. Mehmet Arslan'ın sanat hayatındaki başarılarının devamını dilerim.

Geri