AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mega ( Mental) Aritmetik Okulları Nerelerde Var?

haberci

Yeni Üye
Mega (mental) Aritmetik Okulları Nerede?
imagesmegamentalaritmetikokullarinerelerdevar5b05c9338faa2
Cocuklara sadece parmaklarını kullanarak kağıt kalem yada hesap makinesi olmadan 4 işlemi saniyeden kısa surede oğreten Mega Aritmetik sistemi Yetenek Sizsinin programıyla meşhur oldu Programa katılan 510 yaş arası cocukların yaptığı matematik showdan sonra herkes bunu nasıl yapabildiklerini merak etti Oğretilen ozel bir sistemle cocuklara mental aritmetik eğitimi veren Mega Aritmetik okulları turkiyenin hemen her ilinde bulunuyor
Siz de cocuğunuzun bu eğitimi almasını istiyorsanız aşağıdaki bağlantıda Turkiyedeki tum il ve ilcelerdeki Mega Aritmetik Eğitim kurumlarına ulaşabilirsiniz:
Mega Aritmetik Temsilcilikleri

Mega (Mental) Aritmetik Okulları, Türkiye genelinde hemen her ilde bulunan özel bir eğitim kurumudur. Mega Aritmetik sistemi, çocuklara sadece parmaklarını kullanarak kağıt, kalem veya hesap makinesi olmadan dört işlemi saniyeler içinde öğretmektedir. Yetenek Sizsiniz programıyla da tanınan bu sistem, 5-10 yaş arası çocuklara mental aritmetik eğitimi sağlamaktadır.

Eğer çocuğunuzun bu eğitimi almasını istiyorsanız, Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde bulunan Mega Aritmetik Eğitim kurumlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: [Mega Aritmetik Temsilcilikleri](imagesmegamentalaritmetikokullarinerelerdevar5b05c9338faa2). Buradan size en yakın Mega Aritmetik okulunu kolayca bulabilir ve çocuğunuzun matematik becerilerini geliştirmesine destek olabilirsiniz.

Geri