AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MEF hazirlik zorunlu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MEF hazırlık zorunlu mu?​

Bir öğrenci 1. Düzey’den başlıyorsa, Hazırlık Programını tamamlamak için beş düzey eğitim alması gereklidir. Bir öğrencinin fakülteye geçebilmesi için beş seviyenin tümünün tamamlanması gerekir. MEF Üniversitesi, yükseköğretime getirdiği diğer yenilikler gibi İngilizce Hazırlık Programıyla da fark yaratmıştır.

Fsmvü Hukuk hazırlık zorunlu mu?​

0 İngilizce Programların Hazırlık Sınıfı Sistemi Üniversitemizde eğitim dili 0 ve 0 İngilizce olan programlarda hazırlık eğitimi zorunlu olup; eğitim dili Türkçe olan programlarda ise hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır.
MEF Üniversitesi ingilizce mi?
Hazırlık Programında tüm okutmanlar yabancı olduğundan, öğrenciler doğal olarak her zaman ingilizce ile iç içe yaşarlar. Öğrenciler Hazırlık Programı’nda ingilizceyi etkin bir şekilde kullanarak fakültelerindeki “Flipped” öğrenme ortamına hazırlanırlar.
MEF hazırlık Online mı?
MEF Üniversitesi’nde Koronavirüs sonrası eğitim dönemi hazırlıkları öğrenci, çalışan ve mekan olarak üç farklı başlıkta özetlenebilir. 2021-2022 Akademik Yılı’nın ilk yarıyılında derslerin en fazla %40’ı online ve %60’ı yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Fsmvü hukuk ingilizce mi?​

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde eğitim dili Türkçedir.

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Hazırlık Okulu nerede?​

FSMVÜ | İngilizce Hazırlık Programı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Küçük Çamlıca Yerleşkesi Üsküdar Küçük Çamlıca mevkiinde yer almaktadır. Yerleşkeye İETT otobüsleri, metrobüs, ticari ve özel araçlarla ulaşmak mümkündür.
Bu sene sınıfta kalma olur mu?
2021-2022 eğitim öğretim döneminde liselerde sınıfta kalma uygulaması olacak. Yüz yüze eğitimde kararlı olduğunu açıklayan MEB, lisede devam zorunluluğu bulunduğunun altını çizdi. Okula mazeretsiz şekilde devam etmeyen öğrenciler sınırı aştıklarında sınıf tekrarı yapacaklardır.
Ilk dönem sınıfta kalma var mı?
İlk okullar hariç tüm sınıflarda ve sınıfta kalma uygulaması var.

Geri