AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Medline Hastanesi sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Medline Hastanesi sahibi kim?​

Esas Holding şirketi olan Medline Acil Sağlık, ülkemizin özel sağlık kuruluşlarından biri olup bireysel olduğu kadar kurumsal müşterilerine de hizmet vermektedir.

Medline hangi illerde var?​

Medline Sağlık Grubu çatısı altında toplanmış ve her biri ayrı şirket olan toplam 7 şirket var. Esas Holding bünyesinde Adana, Antalya, Aydın, Eskişehir ve Konya illerinde hizmet vermekte olan 5 hastane bulunuyor.
Yüreğir bölgesinde Özel Medline Adana Hastanesi için Otobüs hatları
Adana Özel Medline Hastanesi hangi Otobüs gider?
Bu Otobüs hatları Özel Adana Medline Hastanesi yakınından geçiyor: 114, 154, 188, CEMALPAŞA 2, İTİMAT 6.
Elazığ Medline Hastanesi ne zaman açılacak?
Mediline Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Kenan Aydın, hastanelerinin Elazığ ve bölgeye hizmet edeceğini belirterek, “Hastanemiz bugün itibariyle Elazığ’ımıza hizmet vermeye başlamıştır. Aynı zamanda çevre illerimize de sağlık hizmetleri konusunda büyük katkılar sunacağına inanmaktayız.

Elazığ mediline Hastanesi sahibi kimdir?​

Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayrullah Demir, medya grubumuz ziyaret etti. Medya gurubumuzdan övgüyle bahseden Siğergök, “Kanal Fırat ailesi bizim için çok değerli. Çok çok teşekkür ediyorum buradaki değerli arkadaşlara.

Elazığ’da kaç tane hastane vardır?​

Elazığ şehir merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren 4 adet Devlet Hastanesi listelenmiştir. Elazığ ilinde toplam 16 farklı sağlık kurumu hizmet sunmaktadır.
Devlet Hastaneleri
Elazığ Devlet Hastanesi hangi ilçede?
Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi 38.682159 enlem ve 39.225506 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Rızaiye Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır.
Elazığ’da kaç tane hastane var?

Geri