AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Medicine Hospital sahibi nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Medicine Hospital sahibi nereli?​

Yusuf Elgörmüş (d. 14 Eylül 1968; Ergani, Diyarbakır), Türk doktor ve iş insanı, Medicine Hospital ile Atlas Üniversitesinin kurucu başkanıdır.

Medical Park Başhekim kim?​

Mustafa TEKİN – Başhekim – Medical Park Hastaneler Grubu | LinkedIn.
Medical Park Hastanesinde muayene ücreti ne kadar?
Bazı hastanelerin fiyatları ise şöyle: Bahar Hastanesi’nde kadın hastalıkları muayene ücreti 50 lira, Doruk Hastanesi’nde 45 lira, Medicalpark Hastanesi’nde 53 lira, Osmangazi Tıp Merkezi’nde 25 lira, Anadolu Hastanesi’nde 42 lira, Medicabil Hastanesi’nde ise 42 lira.
Medical Park Hastanesi sahibi kim?
Medical Park’ta yüzde 40 payı olan ABD’li Carlyle Group, payının tamamını Turkven’e satıp ortaklıktan çekilirken, diğer ortaklar Muharrem Usta ve Sancak Grubu da hisselerinin bir bölümünü Turkven’e devretti. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu.

Dr Bülent Uzunlar kimdir?​

Dr. Öğr. Üyesi Bülent Uzunlar Kardiyoloji uzmanıdır. Koroner Arter Tıkanıklığı, Non invaziv kardiyoloji(girişimsel olmayan), Perikarditler alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Atlas Üniversitesi kime ait?​

İstanbul Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Medicine Hospital Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Yusuf Elgörmüş’ün sahibi olduğu Atlas Üniversitesi, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yer almaktadır.
Op Dr Ali Murat Hacımustafaoğlu kimdir?
Op. Dr. Ali Murat Hacımustafaoğlu Göz Hastalıkları uzmanıdır. Göz Kapağı İltihabı, Uveitler, Göz Kapağı alanlarında hizmet veriyor ve Prematüre retinopatisinde göz muayenesi, Cross Linking (Çapraz Bağlama), Kornea transplantasyonu(keratoplasti) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Dr Mustafa Gürkan Taşkale kimdir?
İhtisasını ise, İstanbul Üniversitesi İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlayarak Dahiliye-İçHastalıkları Uzmanı olmuştur. Yrd.Doç.Dr.Mustafa Gürkan TAŞKALE, İstanbul Bahçelievler’de bulunan Özel Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermektedir.

Liv Hospital ın sahibi kim?​

Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital’in yönetim kurulu Başkanı ve CEO’su Muharrem Usta’dır. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Medicalpark’ın da sahibidir.

Atlas Üniversitesi kim kurdu?​

Yusuf ElgörmüşİSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİ / Kurucusu
Atlas Üniversitesi Devlet mi özel mi?
İstanbul Atlas Üniversitesi, İstanbul’da Türk Balkan Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.
Ali Murat Hacımustafaoğlu nereli?

Geri