- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Media Converter nasıl kullanılır?
Media converter için öncesinde bir hazırlık yapılmasına gerek yoktur. Doğrudan takıp, çalıştırırsınız ve kullanmaya başlarsınız. LED göstergeleri vardır. Böylece mevcut ağ faaliyetlerinizi gözlemleyebilirsiniz.Fiber T Converter nedir?
Media converterler yani fiber optik dönüştürücüler, optik kablolar aracılığıyla verinin hızlı bir şekilde taşınmasını sağlar. Hatasız profesyonel bağlantılar ve hızlı veri akışı için kullanılır. Birbirinden uzakta bulunan ağları fiber optik kablo ile birbirine bağlanmasını sağlar.
Total video Converter ne işe yarar?
neredeyse her formattan her formata video ve audio dönüşümü yapabilen, bunun yanısıra birden fazla dosyayı birleştirebilen, görüntü ve sesi birleştirebildiği gibi ayırabilen yazılım.Modem dönüştürücü nedir?
HD video Converter ne işe yarar?
Videolarını açılabilmesi, kaydedebilme ya da paylaşılması noktasında işlem yapılır. Bu işlemlerin program üzerinden gerçekleşmesine ise video dönüştürücü denmektedir. Farklı uzantılar ve kodlar olarak ele alınan bu dönüştürücü sistemler, güvenli şekilde videoların her yerde açılmasına imkan tanımaktadır.
Modemde ont nedir?
Gpon sistemlerde kullanılan ont cihazı, dairenize kadar gelen fiber kablodaki internet sinyalini ethernete dönüştüren alettir. Gpon sistemlerde kullanılan ont cihazı, dairenize kadar gelen fiber kablodaki internet sinyalini ethernete dönüştüren alettir.Optik ses kablosu nasıl kullanılır?
Optik kablo kullanılarak harici ses nasıl bağlayabilirim?
- Adım: Dijital optik ses kablosunu TV’nin DİJİTAL SES ÇIKIŞ portuna takın.
- Adım: Dijital optik kablonun diğer ucunu harici hoparlörünüzün DİJİTAL SES GİRİŞ portuna takın.
- Adım: Uzaktan kumandadaki Home düğmesine basın ve Ayarlar’ı seçin.
Konvertör nedir ne işe yarar?
Konvertör (çevirici), elektrik enerjisinin kontrolünü sağlayan ve herhangi bir akım şeklindeki enerjiyi başka akım şekillerine çeviren aygıttır.Freemake video Converter ne işe yarar?
mpeg, .avi, . mkv, . mp3(sadece sesi), .wmv gibi windows standardı ve istediğiniz kalitede( 720p, 1080p vs..) bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan video çeviricisi.