AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında - Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtım - Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri - Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu İletişim

Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabmızda ilk okul binası yapımına 1935 yılında halkın en aza 50Lira katkıda bulunması ile başlanmış ve 1937 yılında tamamlanan binada eğitim öğretime başlanmıştır.İkinci binanın yapımına 1963 yılında yılında başlanmıştır. Maliyetin 30.000 TL.sini devlet,kalanını halk karşılamıştır.1964 yılı başında tamamlanan binada Mart 1964 te eğitim öğretime başlanmıştır.

KAsabamızda orta okul 1971-72 öğretim yılında Belediyeye ait bir binada öğretime başlamış olup 1992 yılına kadar aynı binada faaliyet göstermiştir.

Kasaba halkı orta okul yapımı için iki tane arsa saatın almış ve Milli Eğitim Vakfı na bağışlamıştır.
Yeni binanın yapımına 1991 yılında okulun yanında bulunan ve Bahaaddin ,Şerafettin,Sebahattin UMUT kardeşler tarafından Milli Eğitim Vakfı na bağışlanan arsada başlanmıştır.
Okul yapımı 1991 yılı sonunda tamamlanarak 1992 yılı Şubat ayında orta okul olarak eğitim öğretime başlamıştır.
okul 02.09.1992 tarihinden itibaren Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 428 2006
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Mecidiye Kasabası
Okulun Web Adresi: http://www.mecidiyemev.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: 288729@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mecidiye Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri :