AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MEB Online Egitim Paketi nerelerde kullanilir?

Editör

Yeni Üye

MEB Online Eğitim Paketi nerelerde kullanılır?​

Milli Eğitim Bakanlığı EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Kampanyası
- Kampanyadan data hatları hariç, tüm faturalı ve faturasız aboneler faydalanabilecektir.
- Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.

Türk Telekom Temel Eğitim Paketi nedir?​

Türk Telekom Akademi eğitim platformu Türk Telekom Evde İnternet abonelerine özel bir platformdur. Almak istediğiniz eğitimi seçip Evde İnternet hesabınıza bağlayarak ve TekŞifre’nizle giriş yaparak hemen abone olabilirsiniz. Abone olduğunuz paketle öğrenmeye hemen başlayın!

Türk Telekom Temel Eğitim Paketi Nasıl Kullanılır?​

Türk Telekom Temel Eğitim Paketi Nasıl Kullanılır?
Öğrencilerin sistemden yararlanabilmeleri için Türk Telekom aboneleri olmalarının gerektiğini ve Türk Telekom İletişim Ağı üzerinden EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

Uzaktan eğitim 8 GB nasıl yapılır?​

Uzaktan eğitim 8 GB nasıl yapılır?
EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. “BİP” uygulamasındaki “Keşfet” menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

EBA interneti normal Nasıl Kullanılır?​

Eba İnternetini Normal İnternete Dönüştürme Methodu
- Uygulamayı kuruyoruz ve içine giriyoruz.
- Girdikten sonra üste bulunan ayarlara sekmesine tıklıyoruz.
- Aygıtın Hepsi tünellensin tiki aktif diğeri ise aktif olmuycak.
- Ayarlar yerinden Diğer Ayarlara tıklıyoruz.
- HTTP vekil sürücüsünü kullanılsın tikini aktif edin.

Türk Telekom EBA 8 GB internet nasıl kullanılır?​

Bu GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA’ya 3 veya 8GB ücretsiz erişim gerçekleşecek. Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

Ttnet ProG ne demek?​

Ttnet ProG ne demek?
Bir uzaktan eğitim hizmeti olan TTNET ProG sayesinde, kullanıcılar çok uygun fiyatlara kapsamlı eğitim alırken, zaman ve ulaşım sıkıntısı çekmiyor. İçerikleri yüzlerce uzman tarafından hazırlanan TTNET ProG eğitim paketleri, iş ve sosyal hayatta bir adım önde olmayı sağlayacak bilgiler sunuyor.

WiFi Bonus Free 1 GB ne demek?​

WiFi Bonus Free 1 GB ne demek?
ADSL Kullanıcıları İçin Ayrıca bu kotaya ek olarak Türk Telekom WiFi Otomatik için aylık 1 GB hediyeniz Türk Telekom’dan size ücretsiz. Türk Telekom WiFi’a, Türk Telekom’un tüm katma değerli hizmetlerinden faydalanabildiğiniz Tek Şifreniz ile kolayca bağlanabilirsiniz.

MEB online eğitim paketi nasıl iptal edilir?​

EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Kampanyası Kampanya İptali Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

Dijital 8 GB paketi nasıl yapılır?​

BANAOZEL8GB yaz 5555’e ücretsiz SMS gönder Paket kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 8 GB internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dâhil 42 TL’dir. Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.

Turk Telekom EBA 8 GB nasil kullanilir?​

Turk Telekom EBA 8 GB nasil kullanilir?
TÜRK TELEKOM’DAN 8 GB İNTERNET Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

EBA internet nasıl yapılır?​

EBA internet nasıl yapılır?
Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. Turkcell aboneleri ise “BİP” uygulamasındaki “Keşfet” menüsü altında bulunan “EBA” kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan “Hemen Kazan” seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

Türk Telekom EBA 8 GB nasıl iptal edilir?​

Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

TT Mobil 1 Nedir?​

TT Mobil, Türkiye’de faaliyet gösteren GSM operatörü ve mobil iletişim hizmetleri şirketi. TT Mobil Anonim Şirketi ya da kısaca TT Mobil, Türk Telekom markaları birleşmesi ile Avea firmasının yeni ismidir. Türkiye’de faaliyet gösteren mobil servis sağlayıcılarından biridir.

Türk Telekom 1 GB WiFi bonus nasıl kullanılır?​

Türk Telekom 1 GB WiFi bonus nasıl kullanılır?
Kampanya Bilgisi Kampanyadan Türk Telekom WiFi noktalarının bulunduğu yerlerde yararlanabilirsin. İlgili noktalarda Türk Telekom WiFi ağına bağlanarak DSL abonesi değilim seçeneğinden giriş yaparak şifre ve kullanıcı adı ile WiFi ağına bağlanabilirsin.

MEB Online Eğitim Paketi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kampanyası kapsamında kullanılmaktadır. Kampanya, tüm Türk Telekom abonelerine ait faturalı ve faturasız hatlar için geçerlidir. Her ay, EBA websitesi ve EBA mobil uygulamasında kullanılmak üzere yurt içinde 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulmaktadır.

Türk Telekom Temel Eğitim Paketi ise Türk Telekom abonelerine özel bir eğitim platformudur. Eğitimler, Türk Telekom Evde İnternet abonelerine yöneliktir. Platforma giriş yaparak çeşitli eğitimleri seçebilir ve abone olabilirsiniz. Eğitimlere Türk Telekom İletişim Ağı üzerinden bağlanarak erişim sağlanmaktadır.

Uzaktan eğitim 8 GB hakkı ise EBA'ya erişim için kullanılan bir imkandır. EBA'ya giriş için 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz.

EBA intetnetini normal internete dönüştürme methodu ise uygulama içindeki ayarları üzerinden gerçekleştirilir. Belirli adımları izleyerek, EBA internetini normal internet kullanımına dönüştürebilirsiniz.

MEB online eğitim paketini iptal etmek istediğinizde, IPTAL EBA yazarak 5555'e ücretsiz mesaj gönderebilir ve iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital 8 GB paketini almak için ise BANAOZEL8GB yazarak 5555'e ücretsiz SMS gönderebilir ve pakete kaydolabilirsiniz. Bu paket, 30 gün boyunca yurt içinde belirli bir limitte internet, dakika ve SMS hakkı sunmaktadır.

Son olarak, Türk Telekom 1 GB WiFi bonusunu kullanmak için, Türk Telekom WiFi noktalarında bu bonusu kullanabilirsiniz. İlgili noktalarda Türk Telekom WiFi ağına bağlanarak, DSL abonesi değilseniz seçeneğinden giriş yaparak WiFi ağına bağlanabilirsiniz.

Geri