Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

McKinsey Turkiye ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

McKinsey Türkiye ne iş yapar?​

McKinsey kamu ve özel sektörün ekonomi politikalarını ve kararlarını analiz ederek bu yönde raporlar hazırlıyor, yönetim danışmanlık hizmeti sunuyor. Birçok analiste göre McKinsey dünyanın en prestijli ve hizmetleri en pahalı olan danışmanlık şirketidir.
McKinsey sahibi kim?
McKinsey, özel ve kamu sektörüne hizmet sunan, dünyanın en büyük yönetim danışmanlığı firmaları arasında yer alıyor. ABD merkezli firma, 1926 yılında James Oscar McKinsey tarafından kuruldu.
McKinsey Türkiye nedir?
McKinsey Türkiye Yerelden küresele farklı düzeylerde sahip olduğumuz bilgi ve deneyimlerimizi kullanarak, yönetim alanına yönelik derin araştırmalar ve analizler yürütüyor, uzun vadeli yaratıcı çözümler geliştiriyoruz.

McKinsey nasıl okunur?​

edit2: calisanlari tarafindan ismi “mekkinzi” (vurgu “kin” hecesinde, e harfi kisa tutulacak), calismayanlar tarafindan ise inatla “makkinsey” (a harfi kalin) ya da “makkenzi” seklinde telaffuz edilen sirket. birisi bi hata yapiyor ama hangisi.
Eren Çetinkaya Kimdir?
Eren McKinsey bünyesine katılmadan önce Schlumberger-Doll Research Araştırma Merkezi’nde belirsizlik, risk ve optimizasyon alanlarında araştırma görevlisi ve bilim insanı olarak görev yapmış, ayrıca Michigan Üniversitesi, Ross School of Business’da araştırmacı ve eğitmen olarak çalışmıştır.
McKinsey nereli?
McKinsey, uluslararası yönetim hizmetleri sunan bir şirketidir. 1926 yılında James McKinsey tarafından Chicago’da kurulmuştur. James McKinsey, 4 Haziran 1889 tarihinde Missouri, ABD’de James Madison McKinsey ve Mary Elizabeth (Logan) McKinsey’nin oğlu olarak doğmuştur.

McKinsey forward program nedir?​

Forward programı, genç liderlere şu yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyor: yapılandırılmış ve yaratıcı düşüncelerden faydalanarak işlerindeki karmaşık zorlukları fırsatlara çevirmek. net ve etkili iletişim kurmak. çevik çalışma biçimleri uygulamak, veri ve teknolojiyi kullanmak için fırsatları tespit etmek.
McKinsey programı nedir?
Programda, gelecekte iş dünyasında gerekli olacak temel beceriler göz önüne alınarak McKinsey ve sektör uygulayıcıları tarafından geliştirilen içerik sunuluyor. İçerik aynı zamanda, McKinsey & Company’nin yetkinlik gelişimi hakkındaki yaklaşımını da ortaya koyuyor.
McKinsey forward nedir?
McKinsey & Company, özellikle pandemi etkisiyle dönüşen iş dünyasına gençleri daha hızlı adapte edebilmek, gelecekteki ve aslında bugünün iş modellerinin gerektirdiği liderlik, iletişim ve dijital beceriler gibi konularda genç profesyonellere yol göstermek için Forward isimli bir program başlatıyor.

Mckenzie kim?​

McKinsey & Company; dünyaca ünlü işletmelere, kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara hizmet veren global bir yönetim danışmanlığı firmasıdır.
McKinsey Forward programı nedir?
Forward programı, genç liderlere şu yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyor: Yapılandırılmış ve yaratıcı düşüncelerden faydalanarak işlerindeki karmaşık zorlukları fırsatlara çevirmek. Net ve etkili iletişim kurmak. Çevik çalışma biçimleri uygulamak, veri ve teknolojiyi kullanmak için fırsatları tespit etmek.

Geri