AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MBA okullari kime ait?

Editör

Yeni Üye

MBA okulları kime ait?​

Hakkımızda. Ülkemizin en güvenilir ve başarılı markalarından MEDICANA’nın, Eğitim Grubu ve MBA Okulları ile eğitimde yeni bir dönem başladı. Medicana Eğitim Grubu, eğitimin tüm değer zincirlerinde, Türkiye’nin lider eğitim organizasyonu olmak için attığı ilk adımın gücünü Medicana güvencesinden almıştır.

MBA okullari açılımı nedir?​

Bu bakış açısı ile Medicana Eğitim Grubumuz çatısı altında faaliyet gösteren MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları ve Fenerbahçe Üniversitemiz ile anaokulundan üniversiteye uzanan bir değer zinciri oluşturduk.
MBA okulları hangi illerde var?​
Ankara Eryaman Kampüsü

Hüseyin Bozkurt kimdir?​

Hüseyin Bozkurt kimdir?
1962 yılında doğan Dt. Hüseyin Bozkurt, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Dt. Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ve girişimci ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.

Medicana nın sahibi kim?​

Medicana nın sahibi kim?
Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ve girişimci ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.

Medicana okulları kime ait?​

Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, eğitimde, Türkiye’nin birçok ilinde anaokulundan liseye kampüsler kurmak istediklerini söyledi. “Türkiye’de ses getiren bir eğitim yapılanmasına gitmek. Daha sonra yurt dışına taşımak istiyoruz” diyen Bozkurt, “Eğitim konusunda iddialıyız.

Ayfer Batı kimdir?​

Kadınların kişisel başarı tasarımlarını eğitimi sadece bir diploma olarak görmediğinde inşa edebileceğini belirten Medicana Eğitim Grubu CEO’su Ayfer Batı, yenilikçi düşünmenin bireysel yolculuklarda büyük paydaş, kariyer planlamasında yol gösterici olduğunu söyledi.
MBA hangi üniversitelerde var?​
Türkiye’de son yıllarda birçok üniversite e-MBA eğitimi vermeye başlamıştır. Anadolu Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi uzaktan MBA programı veren üniversitelerdir.

MBA okulları bursluluk sınavı ne zaman?​

MBA okulları bursluluk sınavı ne zaman?
Bursluluk sınav kaydı devam eden okulları incelemek için tıklayın! Eğitim programını evrensel temeller çerçevesinde hazırlayan MBA Okulları, öğrencileri geleceğin dünyasına hazır hale getirmektedir. MBA Okulları 2022 Bursluluk Sınavı tarihini 19-20 Mart 2022 olarak belirledi.

Hüseyin Bozkurt hangi partiden?​

Hüseyin Bozkurt hangi partiden?
Hüseyin Boz kimdir? 3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu.

Medicana kime satıldı?​

Acıbadem Grubu, Medicana Sağlık Grubu’nu satın alıyor! Acıbadem Grubu, Medicana Sağlık Grubu’nu satın alıyor. Acıbadem Grubu, Medicana’yı satın almak için teklif veren firmalar arasında tek kaldı.Acıbadem ile Medicana’nın bu sene içinde satın alma anlaşmasını imzalaması bekleniyor.

Sezgin Sunay Kimdir?​

MBA Okulları’nın Bursa Özlüce Kampüsü, 2021-2022 eğitim yılında öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor. MBA Okulları Kurucu Temsilcisi Sezgin Sunay, Medicana hastanelerinin bulunduğu her ilde bir okul açmayı hedeflediklerini söyledi.

Geri