- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
MBA okullari açılımı nedir?
Bu bakış açısı ile Medicana Eğitim Grubumuz çatısı altında faaliyet gösteren MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları ve Fenerbahçe Üniversitemiz ile anaokulundan üniversiteye uzanan bir değer zinciri oluşturduk.MBA bursluluk sınavı ne zaman?
MBA Okulları 2022 Bursluluk Sınavı tarihini 19-20 Mart 2022 olarak belirledi. Yenilikçi Bursluluk Sınavı ile öğrencilerin Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe ve İngilizce alanlarında burs imkanı kazanması sağlanmaktadır. Başvuru formunu doldurarak sınıflardaki yerinizi alın.
Sezgin Sunay Kimdir?
MBA Okulları’nın Bursa Özlüce Kampüsü, 2021-2022 eğitim yılında öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor. MBA Okulları Kurucu Temsilcisi Sezgin Sunay, Medicana hastanelerinin bulunduğu her ilde bir okul açmayı hedeflediklerini söyledi.
Medicana nın sahibi kim?
Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ve girişimci ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.Medicana okulları kime ait?
Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, eğitimde, Türkiye’nin birçok ilinde anaokulundan liseye kampüsler kurmak istediklerini söyledi. “Türkiye’de ses getiren bir eğitim yapılanmasına gitmek. Daha sonra yurt dışına taşımak istiyoruz” diyen Bozkurt, “Eğitim konusunda iddialıyız.
MBA okulları hangi illerde var?
Ankara Eryaman Kampüsü
Okyanus Koleji 2022 Bursluluk Sınavları Detayları Okyanus Koleji bursluluk sınavı 26 ve 27 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek. Sınava 4 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecek. Sınava en son 24 Şubat 2022 tarihinde başvurulabilecek. Sınavda başarılı olan öğrencilere %100’e varan burs imkanı sunulacak.
Okan Dilik kimdir?
KİMDİR? 1967’de Balıkesir’de doğan Okan Dilik, ODTÜ Eğitim Fakültesi’ni bitirdikten sonra meslek yaşamına Antalya Koleji’nde öğretmen olarak başladı. Daha sonra burada müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı. İstanbul’da farklı özel eğitim kurumlarında Genel Müdür, CEO düzeyinde çalıştı.
Medicana kime satıldı?
Acıbadem Grubu, Medicana Sağlık Grubu’nu satın alıyor! Acıbadem Grubu, Medicana Sağlık Grubu’nu satın alıyor. Acıbadem Grubu, Medicana’yı satın almak için teklif veren firmalar arasında tek kaldı.Acıbadem ile Medicana’nın bu sene içinde satın alma anlaşmasını imzalaması bekleniyor.
Mektebim kime ait?
Mektebim Okulları’nın kurucusu Ümit Kalko’dur.Okyanus Bursluluk sınavı 2022 ne zaman?
Hüseyin Bozkurt kimdir?
1962 yılında doğan Dt. Hüseyin Bozkurt, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Dt. Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ve girişimci ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.
Hüseyin Bozkurt hangi partiden?
Hüseyin Boz kimdir? 3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu.Medicana eğitim grubu nedir?
Hakkımızda. Ülkemizin en güvenilir ve başarılı markalarından MEDICANA’nın, Eğitim Grubu ve MBA Okulları ile eğitimde yeni bir dönem başladı. Medicana Eğitim Grubu, eğitimin tüm değer zincirlerinde, Türkiye’nin lider eğitim organizasyonu olmak için attığı ilk adımın gücünü Medicana güvencesinden almıştır.