AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu
Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozleri
Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu Mazhar Fuat Ozkan
Ele Gune Karşı Yapayalnız
Arayıp sormasan da unuttum seni sanma
Dunya bir yana sen bir yana
Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice
Aradım seni her yerde hic kimselere soramadım
Bekledim don diye donmedin bile bile
Bile bile sevdiğimi korkundan gelmedin
Arayıp sormasan da unuttum seni sanma sakın
Dunya bir yana sen bir yana
Ele gune karşı yapayalnız boyle de olmaz ki
Nasıl da gittin insafsız boyle bırakılmaz ki
Unuturum sanmıştın guzelim
Gozum yollarda kaldı
Haberin gelir bana duyarım nasıl olsa
Bilirim kimlerlesin ne yaptın neler ettin
Aklım fikrim hep sende sevsen de sevmesen de
Seni hic aldatmadım aldatmayı hic sevmem

Ele Güne Karşı Yapayalnız şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının sözleri gerçekten derin duyguları ve aşkın karmaşıklığını anlatıyor. Şarkıda aşkın hüznü, terk edilme acısı ve beklenen sevgilinin dönmemesi gibi konular işleniyor. Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in bu eserleriyle duygusal bir yolculuğa çıkıyoruz.

Şarkının duygusal atmosferi, insanın sevdiği kişiye duyduğu özlemi ve bir türlü unutamamasını işliyor. Aşkın verdiği acıyı, terk edilmeyi ve geçmişte yaşananların hatırlanmasını anlatıyor.

Bu şarkıda duyguların derinliği ve yaşanan acıların yansıması var. Aşk acısının verdiği hüznü ve bekleyişin zorluğunu hissedebiliyoruz. Tüm bu duyguları ifade eden şarkı, dinleyicilerde derin izler bırakabilir.

Ele Güne Karşı Yapayalnız, Mazhar Fuat Özkan'ın duygusal derinliğiyle tanınmış önemli eserlerinden biri olarak müzik tarihinde özel bir yere sahip. Bu şarkıyı dinleyenlerin aşkın hüznünü, terkedilme acısını ve sevginin karmaşıklığını hissedebilirler. Dinleyiciler, şarkının içindeki duygusal yoğunluğu yakalayarak kendi deneyimleriyle özdeşleşebilirler.

Geri