Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3-3,5 su bardağı un
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ

Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyaller bir kabın içinde harmanlanıp yoğurulur.
Hazır olan hamur açılır ve bir bardak yardımıyla kesilir. Yeteri kadar ısınmış yağda kızartılır.
Çok da bereketli bir tanım, yapacaklara şimdiden afiyet olsun
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst