SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3-3,5 su bardağı un
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyaller bir kabın içinde harmanlanıp yoğurulur.
Hazır olan hamur açılır ve bir bardak yardımıyla kesilir. Yeteri kadar ısınmış yağda kızartılır.
Çok da bereketli bir tanım, yapacaklara şimdiden afiyet olsun
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3-3,5 su bardağı un
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyaller bir kabın içinde harmanlanıp yoğurulur.
Hazır olan hamur açılır ve bir bardak yardımıyla kesilir. Yeteri kadar ısınmış yağda kızartılır.
Çok da bereketli bir tanım, yapacaklara şimdiden afiyet olsun
Mayasız Pişi (Hiç Yağ Çekmeyen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı