AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Matt Damon Kimdir resimleri

haberci

Yeni Üye
Matthew Paige Damon 8 Ekim 1970 tarihinde doğdu Harvard Üniversitesi'nde iki dönem okuduktan sonradan buradan ayrıldı
Birincil rol aldığı filmlerden biri olan “Mystic Pizzada Julia Roberts'la birlikte oynadıktan sonra “Ocean's Eleven filminde tekrar seyircilerle buluştu
Matt Damon ’ın, Ben Affleck'le beraber 1998 yılında Oscar Ödül Töreni'nde “En İyi Senaryo Oscarını kazandı
Oynadığı filmler
“Yeşil Alan, “Yenilmez, “Ocean's, “Lekeli Sırlar, “Kostebek, “Takıldım Sana, “Geçmişi Olmayan Adam, “Er Ryan'ı Kurtarmak, “Can Dostum ve daha birçok filmde rol almıştır
*

Matt Damon, 8 Ekim 1970 tarihinde doğmuştur. Harvard Üniversitesi'nde eğitim görmüş ancak iki dönem okuduktan sonra okulu bırakmıştır. Kariyerinde önemli bir yere sahip olan Mystic Pizza filminde Julia Roberts ile birlikte rol almış ve Ocean's Eleven filminde tekrar seyirci karşısına çıkmıştır. Ben Affleck'le birlikte yazdığı Good Will Hunting senaryosuyla 1998 yılında En İyi Senaryo dalında bir Oscar ödülü kazanmıştır. Yeşil Alan, Yenilmez, Ocean's serisi, Lekeli Sırlar, Kostebek, Takıldım Sana, Geçmişi Olmayan Adam, Er Ryan'ı Kurtarmak, Can Dostum gibi birçok önemli filmde yer almıştır. Matt Damon, başarılı kariyeri ve oyunculuk performansıyla tanınan bir isimdir.

Geri