AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Matriks nasil bir sirket?

Editör

Yeni Üye

Matriks nasıl bir şirket?​

Matriks, sektör deneyimi, profesyonel yönetim anlayışı ve teknolojik inovasyonu birleştirmeyi başaran çalışanları tarafından 2003 yılında bir veri dağıtım firması olarak kurulmuştur.

Matrix programı nedir?​

Matriks Veri Terminali, Türkiye Finans Piyasaları için veri izleme, analiz ve işlem olanağını tek programda bir araya getiren sermaye piyasası veri izleme ve işlem platformudur.
Mtrks hisse kimin?​
MTRKS Kime ait? MTRKS, %80,37 oranında DİĞER %12,12 oranında OĞUZHAN IŞIN %7,51 oranında REYHA GÜLERMAN iştiraklerine aittir.

Matriks kaç para?​

Matriks kaç para?
MATRİKS HALKA ARZ HİSSE FİYATI 30-31 Mart tarihlerinde talep toplanacak halka arzda, pay başına satış fiyatı 28 TL olarak belirlendi.

Matriks Mobile ücreti ne kadar?​

Matriks Mobile ücreti ne kadar?
Matriks Mobile
Grup | Veri Tipi | Aylık Ücret
Matriks Mobile | Viop | ₺190
Matriks Mobile | Viop | ₺210
Matriks Mobile | Tahvil | ₺130
Matriks Mobile | Tahvil | ₺190

Mtrks hangi pazar?​

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. halka arzı, 30-31 Mart 2021 tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Matriks kaç Tl’den halka arz oldu?​

Garanti Yatırım’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirketin 1,00 TL nominal değerli paylarının halka arz fiyatı 28,00 TL olarak belirlenmiş olup, belirlenen halka arz fiyatı ile, halka arz büyüklüğü 207,8 milyon TL olarak gerçekleşti.
Matriks sermayesi ne kadar?​
MATRIKS BILGI DAGITIM (MTRKS)
2021-12 * | MTRKS
PD/DD | 17,90
NetKar/ Özsermaye | 0,51
Sermaye | 26.800.000
Öz Sermaye | 50.592.694

Matriks, 2003 yılında kurulan bir veri dağıtım firmasıdır. Şirket, sektör deneyimi, profesyonel yönetim anlayışı ve teknolojik inovasyonu başarıyla birleştirmiştir.

Matriks'in sunduğu Matrix programı, Türkiye Finans Piyasaları için veri izleme, analiz ve işlem olanağını tek bir programda bir araya getiren sermaye piyasası veri izleme ve işlem platformudur.

MTRKS hisseleri, %80,37 oranında "DİĞER", %12,12 oranında "OĞUZHAN IŞIN" ve %7,51 oranında "REYHA GÜLERMAN" iştiraklerine aittir.

Matriks'in halka arz fiyatı, pay başına 28 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz tarihi ise 30-31 Mart'tır.

Matriks Mobile ücretleri aylık bazda değişiklik göstermektedir:

- Matriks Mobile Viop: ₺190 veya ₺210
- Matriks Mobile Tahvil: ₺130 veya ₺190

Matriks, halka arzını Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da gerçekleştirmiştir.

Şirketin halka arz fiyatı 1 TL nominal değerli paylar için 28 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz büyüklüğü ise 207,8 milyon TL olmuştur.

Matriks'in sermayesi 26.800.000 ve öz sermayesi ise 50.592.694 TL'dir.

Geri