AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Matador lastik hangi markanin yan urunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Matador lastik hangi markanın yan ürünü?​

Continental Grubu markalarından biri olan Matador, Avrupalı üretim ve teknoloji becerileri ile uzun yıllardan beri yüksek kalite standartlarını karşılamaktadır. Matador markasının temel değerleri: Dinamik: Enerji dolu, hırslı, aktif ve modern bir marka. Deneyimli: Lastik sektöründe 110 yılı aşan deneyim.

Matador hangi ülkenin malı?​

Matador lastik üretim yeri, Rusya’dır. Matador lastik fiyatları için tıklayın. Maxxis lastik hangi ülkenin?

Matador ne ürünü?​

Matador ne ürünü?
Matador, 1947 yılında kurulan Matador, A.S. bünyesindeki konveyör bantları, otomotiv parçaları ve makine markasıdır. Çok uluslu bir otomobil lastiği üreticisidir. Üretiminin yüzde 87’sini 80 ülkeye ihraç etmektedir.

Michelin lastik yan ürünü nedir?​

Michelin lastik yan ürünü nedir?
Tigar: 2005’de Michelin grubuna bağlanan, 2009’dan beri de %100 oranında bu grup ile birleşen Sırp menşeli marka Pirot’taki fabrikasında dünyaya gelmiş olup hem kendi markası hem de Riken ve Kormoran markaları için lastik üretmektedir.

Kormoran lastik hangi firmaya ait?​

Kormoran markası Michelin güvencesiyle üretilen bir markadır. Polonya’da fabrikası vardır.

Petlas ın sahibi kim?​

Petlas, 1976 yılında Petrokimya Holding bünyesinde motorlu taşıt lastikleri üretmek üzere kurulmuştur. Faaliyetlerini Kırşehir’de bulunan fabrikasında yürütmektedir. 1997 yılında özelleştirme idaresi tarafından Kombassan Holding’e satılmıştır. 2005 yılında Abdulkadir Özcan AŞ tarafından satın alınmıştır.

Matador macun ne işe yarar?​

Matador macun ne işe yarar?
Vücut ısısını arttırıyor. Sonrasında hafif baş ağrısı olabiliyor.

Kormoran nasıl bir lastik?​

Kormoran nasıl bir lastik?
Ben de kış lastiği için ucuz bir alternatif arayışında iken bana da kendi lastikcim dahil 2-3 farklı “usta” Kormoran tavsiye etti. Test sonuçlarını incelediğimde, Kormoran kış lastiklerinin karda çok iyi olduğu ancak kuru ve ıslak zeminde çok çok kötü olduğu ve bu yüzden de uzak durulması gerektiğini gördüm.

Debica hangi markanın yan ürünü?​

Debica lastikleri Goodyear’ın yan ürünü ve kendi garantilerinde olduğunu biliyordum. Yıllardır araç kullanıyorum ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Kormoran yumuşak mı?​

Yol tutuşu gayet iyi. Yumuşak bir lastik. Islak zemin performansı fena değil.

Matador lastiklerin Continental Grubu'na ait olduğunu belirtmek isterim. Continental, Matador markası altında Avrupalı üretim ve teknoloji becerilerini kullanarak yüksek kaliteli lastikler üretmektedir.

Matador lastiklerinin üretim yeri Rusya'dır ve 80'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Matador aynı zamanda konveyör bantları, otomotiv parçaları ve makineler gibi farklı ürünler de üretmektedir.

Michelin'in yan ürünü olan Tigar markası ise Sırbistan menşeli bir markadır. 2005 yılında Michelin Grubu'na bağlanmış ve kendi markasıyla birlikte Riken ve Kormoran markaları için lastik üretmeye devam etmektedir. Kormoran ise Michelin güvencesi altında üretilen bir markadır ve Polonya'da fabrikası bulunmaktadır.

Petlas ise Petrokimya Holding bünyesinde kurulmuş olup, daha sonra Kombassan Holding'e satılmıştır. Şu an Abdulkadir Özcan AŞ tarafından sahiplenilmektedir.

Debica lastikleri ise Goodyear'ın yan ürünüdür. Goodyear garantisi altında üretilen Debica lastikleri yüksek kalite standartlarına sahiptir.

Kormoran lastikler genellikle kış lastiği olarak tercih edilmekte ve karda iyi performans göstermektedir. Ancak kuru ve ıslak zeminde performansı beklenenin altında olabilmektedir.

Son olarak, Matador macunun vücut ısısını arttırdığı ve bazı durumlarda hafif baş ağrısına neden olabileceği belirtilmektedir. Matador lastiklerinin yanı sıra diğer markaların da özellikleri ve ürün yelpazeleri hakkında bilgi almak için sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz.

Geri