AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Masumlar Apartmani Sen benim sarkilarimsin kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Masumlar Apartmanı Sen benim şarkılarımsın kim söylüyor?​

Masumlar Apartmanı dizisinde Sen Benim Şarkılarımsın isimli şarkıyı kim söylüyor. Cem Adrian kimdir? Cem Adrian veya gerçek adıyla Cem Filiz 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne’de dünyaya geldi. Yugoslav kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, yapımcı ve yazardır.

Sen benim şarkılarımsın ilk kim söyledi?​

Sen benim şarkılarımsın ilk kim söyledi?
Türkiye’nin çeşitli illerinde konserler veren “Grup Gündoğarken” Türkiye’yi Malezya ve Mısır’da temsil etmiştir. 1986 yılında ilk albümleri Bir Yaz Daha Bitiyor çıktı. Bu albüm özellikle Bir Yaz Daha Bitiyor, Sen Benim Şarkılarımsın ve Sarmaş Dolaş şarkılarıyla beğeni topladı.

Ay tenli kadın şarkısını kim söylüyor?​

Ay tenli kadın şarkısını kim söylüyor?
Ufuk Baydemir’in seslendirdiği Ay Tenli Kadın şarkısı Türkiye’de uzun süredir dinlenen ve birçok insan tarafından amatör ya da profesyonel olarak seslendirilmiş bir parça olarak karşımıza çıkıyor.

Masumlar Apartmanı son bölümdeki şarkıyı kim söylüyor?​

Dizinin son bölümünde özellikle de Han’ın psikologa gittiği sahnede hüzünlü bir esnada çalan şarkı herkesin dikkatini üzerine çekti. Masumlar Apartmanı dizisindeki “Yarim Derinden” şarkısını Barış Diri söylüyor. İşte o şarkı: 40 yaşında olan Barış Diri 3 Ocak 1980 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi.

Masumlar Apartmanı Beni hatırladın mı kim söylüyor?​

Masumlar Apartmanı Beni hatırladın mı kim söylüyor?
Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde ‘Beni Hatırladın Mı? ‘ şarkısına yer verildi. Birçok izleyici Cem Adrian’ın seslendirdiği şarkı hakkında bilgileri araştırıyor. İşte Beni Hatırladın Mı sözleri…

Burhan Şeşen Gökhan Şeşen kardeş mi?​

Burhan Şeşen Gökhan Şeşen kardeş mi?
Hukuk fakültesini bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı. 1983 yılında avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken adlı müzik grubunu kurdu. 1994 yılında “Aşk Haklı” isimli ilk solo albümünü çıkardı.
Ay Tenli Kadın hangi şarkıya benziyor?​
ciddi anlamda beğendiğim, nadir alternatif türk amatör şarkılarından biri. düş sokağı sakinleri’ nin hüzün kovan kuşu şarkısında, bir mısrada betimlenen kadındır. harika bir betimleme gerçekten !

Ay Tenli Kadın kimin şiiri?​

Ay Tenli Kadın kimin şiiri?
Ufuk Beydemir, son günlerin biyografisi ile araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. 2008 yılında dinleyici önüne çıkan ve sahnede olmanın kendisini etkilediğini fark eden Ufuk Beydemir, 2009 yılında ilk bestesi olan Ay Tenli Kadın’ı yazmış ve kariyerine yön vermeye başlamıştır.

Derinden derinden şarkıyı kim söylüyor?​

Derinden derinden şarkıyı kim söylüyor?
Barış Diri’nin “Derinden” (Bazen Hayat Çok Kötü Gidiyor ve Ben Onu Nasıl Anlatacağımı Bilemiyorum) teklisi, Gloss Müzik GmbH etiketi ile tüm dijital platformlarda yayında!

Masumlar Apartmanı rüya diziden ayrıldı mı?​

MASUMLAR APARTMANI’NDA RÜYA DİZİDEN AYRILDI MI? Bu hafta yayınlanan sondan bir önceki bölümle ve Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Ceylan karakterinin de dahil olması ile giderek arka plana düşen Rüya karakterine veda edildi.

Masumlar Apartmanı ben seni çok sevdim kim söylüyor?​

Masumlar Apartmanı ben seni çok sevdim kim söylüyor?
Masumlar Apartmanı – Ben Seni Çok Sevdim ( Cem Adrian ) – YouTube.

Merhaba! Masumlar Apartmanı dizisindeki şarkılar hakkındaki bilgilerinizi detaylı bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim.

Sen Benim Şarkılarımsın adlı şarkıyı Cem Adrian seslendirmektedir. Cem Adrian, asıl adıyla Cem Filiz, müzisyen, söz yazarı, yapımcı ve yazardır. 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne'de doğmuştur.

Sen Benim Şarkılarımsın'ın ilk seslendirilmesine gelirsek, Türkiye'nin çeşitli illerinde konserler veren Grup Gündoğarken, 1986 yılında çıkardıkları "Bir Yaz Daha Bitiyor" albümünde bu şarkıyı seslendirmiştir.

Ay Tenli Kadın şarkısını ise Ufuk Baydemir seslendirmektedir. Bu şarkı Türkiye'de uzun süredir dinlenmekte olup birçok insan tarafından seslendirilmektedir.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Yarim Derinden şarkısını ise Barış Diri seslendirmektedir. Barış Diri, 3 Ocak 1980 tarihinde Bursa'da doğmuştur.

Beni Hatırladın Mı? şarkısını ise Cem Adrian seslendirmektedir.

Ay Tenli Kadın şarkısının düş sokağı sakinleri'nin Hüzün Kovan Kuşu şarkısına benzemesi ve betimlemesi hakkındaki yorumunuzu da paylaştınız, teşekkürler.

Ay Tenli Kadın'ın bestesi ve sözleri Ufuk Beydemir'e aittir. 2009 yılında yazılan bu şarkı, Ufuk Beydemir'in kariyerinde önemli bir yere sahiptir.

Derinden şarkısını Barış Diri seslendirmekte olup, dijital platformlarda yayındadır.

Rüya karakterine veda edildiği bilgisi ve Masumlar Apartmanı dizisindeki Ben Seni Çok Sevdim şarkısının Cem Adrian tarafından seslendirildiği bilgisine de yer verdiniz.

Eğer daha fazla bilgi veya soru varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim!

Geri