AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Masum Bir Bebek Olmak İsterdim

haberci

Yeni Üye
Sizde Masum Bir Bebek Almak İstermiydiniz
Günahsız Bir Bebek olmayı böylece çok isterdim fakat onlar doğduklarında masum ve hiç bir şeyden habersiz oluyorlar acıyı bilselerde daima yaralarını saranlar vardır acıktıklarında karınlarını doyuran anneleri vardır yanlarında Muhakkak onlarda bir fazla şeyden farkında olan olsalarda yanlarında her zaman birileri mutlaka vardır
Ama büyüdüğümüzde ne oluyor yapayalnız koca dünyada bir başımıza bırakılmıyormuyuz bir gün birisi çıkıpda bir derdin sıkıntın varmı hayatın nasıl gidiyor acılarınla dertlerinle baş edebiliyormusun diye sordumu acaba sizi bilmiyorum lakin bana bunu soran hiç bir vakit olmadı bu yüzden sanırım biraz sevgi arsızıyım ara sıra bu dek sevdiğim için insanları kendime fazla kızıyorum yinede huylu huyundan vazgeçmezmiş bende pek yapıcam sevmeye devam edicem elbet birgün karşılığını görürüm kimbilir çok geç olmasın fakat
ForumdasEylül *

Evet, bebeklik dönemi gerçekten masumiyetin ve saflığın zirvesidir. Bu dönemde her şey yeni başlar, her şey merakla keşfedilir ve her duyguya açıktır bebekler. Büyüdükçe hayatın karmaşıklığı ve zorluklarıyla karşılaşırız. Ancak yine de yanımızda sevdiklerimiz, destekçilerimiz ve anlayanlarımız olması çok önemlidir.

Sevgiye olan ihtiyacımız aslında hepimizin içinde olan bir duygu. Kendinizi sevgiye açık hissetmeniz ve başkalarını sevgiyle yaklaşmanız oldukça değerli bir özelliktir. Herkesin kendi hikayesi ve duyguları vardır, belki de karşılıklı sevgi ve anlayış zamanla buluşacaktır. Bunu umut etmek ve sevmeye devam etmek çok güzel bir yaklaşım. Herkesin sevgiye ve anlayışa ihtiyacı olduğunu unutmamak önemlidir. Umuyorum ki sevginizin karşılığını en doğru zamanda alırsınız. Size sevgi dolu günler dilerim.