- Konu Yazar
MasterChef Sergen kaçıncı oldu?
Sergen ise yarışmaya dördüncü olarak veda etti. Masterchef’te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu.MasterChef Mehmet şef eline ne oldu?
Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef’in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.Mithat Yalçınkaya kimdir?
Mithat Yalçınkaya Elite World Hotels’in bütün diğer otellerinin de açılış kadrosunda bulunmuş ve son olarak Elite World Hotels Mutfaklar Koordinatörü olarak çalışmıştır. Ortağı olduğu MYK Restoran’ın açılışında yer almış ve halen işletmesini yürütmektedir. Uluslararası yarışmalarda çeşitli dereceleri bulunmaktadır.
Master Şef teki Mehmet şef evli mi?
Yıllardır jüri koltuğuna oturan isimlerden biri de Mehmet Yalçınkaya oldu. Babacan tavırları ve sivri dili ile yarışmacıların en çekindiği isim olan Mehmet Şef aslen Bolulu ve 47 yaşında. Mehmet Şef’ evli, eşi ise sosyal medyadan uzak kalmayı tercih ediyor. Mehmet Şef’in Sude, Utkan ve Emre adında 3 çocuğu var.
MasterChef Sefa parmaklarını nasıl kaybetti?
MasterChef Türkiye yarışmacılarından Sefa, bireysel dokunulmazlık oyununda blenderı çalıştırmak isterken parmağını kesti. TV8’de yayınlanan MasterChef yarışmasında çalışan blenderı tutmak isteyen Sefa’nın eli kesildi.Mehmet Yalçınkaya oteli var mı?
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel bünyesinde yaptığınız çalışmalardan bahseder misiniz? Otelin tüm restoranlarından sorumlu olarak görev alıyorum.Mehmet şef olimpiyat madalyasını hangi ülkede kazanmıştır?
2008’de Almanya’da dört yılda bir yapılan IKA/Olympiade der Köche A kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı.
MasterChef Mehmet şef boşandı mı?
Uzun süredir ünlüydü zaten. Boşanmalar o kadar arttı ki bunu bir TV programı ile ünlü olmaya bağlamak çok da doğru gelmiyor bana.
Tuğçe DemirbilekDanilo Zanna / Eşi (e. 2012–2021)