AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mastektomi sonrasi kac gun hastanede yatirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mastektomi sonrası kaç gün hastanede yatırılır?​

Hastanede bir gece yatış yeterlidir. Hasta ameliyattan 5-6 saat sonra ayağa kalkıp gezebilir, yiyip-içebilir ertesi sabah taburcu olabilir.

Mastektomi riskli mi?​

Mastektomi operasyonu yapılacak hastalarda operasyona ve risklerine ilişkin tüm bilgilendirmeler hekim tarafından hastaya iletilir. Olası riskler arasında kanama, omuz ağrısı ve sertliği, koltuk altında uyuşma, ağrı, enfeksiyon, ödem, hematom ve skar oluşumu gibi komplikasyonlar yer alır.
Hangi ünlü kanser oldu?
Ünlü oyuncu gördüğü tedavilerin ardından kanseri yendi.

Meme estetiğinde kaç gün hastanede kalınır?​

Meme büyütme ameliyatından sonra hastanede kalış süresi bir gecedir. Sabah yapılan ameliyatlarda ise aynı gün taburcu olunabilmesi mümkündür. Ameliyat sonrası hastaya korse şeklinde bir sutyen giydirilmektedir. Bu sutyenin bir ay süreyle kullanılmasında fayda vardır.

6 kür kemoterapi ne kadar sürer?​

Daha yüksek riskli hastalarda (lenf noduna metastaz yapmış ise) dosetaksele karboplatin adlı ilaç eklenir ve sıklıkla 21 günde bir 6 kür (4 ay) uygulanır. Her kemoterapi seansı ortalama 3-4 saat alır. Her tedavi arasında normal aktivitelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.
Kadın memesi için hangi doktora gidilir?
Meme ağrısı için hastanelerin Genel Cerrahi (Hariciye) polikliniklerine/doktoruna başvurulması gerekir.

Mamografi çekimi için hangi bölümden randevu alınır?​

Mamografi yaptırmak ya da herhangi bir şişliğin kanser riski taşıyıp taşımadığını tespit etmek için, hastanelerdeki genel cerrahi bölümünden randevu alınması gerekmektedir.

Zuhal Olcay ne kanseri oldu?​

Uzun yıllar oyunculuk yapmak gibi bir planım vardı ancak kolon kanseri olduğumu öğrendiğim gün hayatım değişti. Birden setlerden hastane yatağında buldum kendimi.”
Vahide Gördüm ne kanseri?
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm, eski hastalığıyla gündeme geldi. Meme kanseri hastalığı geçiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin usta ismi Vahide Gördüm, başarılı bir dönem geçirerek hastalığını yenmeyi başardı.

Göğüs estetiği ameliyatı ne kadar sürüyor?​

Ameliyat genel anestezi ile hastane koşullarında, ameliyathanede yapılır. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürer.

Geri