AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Maske Kimsin sen Dogu kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Maske Kimsin sen Doğu kaç yaşında?​

Aydın Doğu Demirkol 7 Eylül 1988 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Türk komedyen ve oyuncudur. Mersinli avukat bir anneyle Çerkes kökenli Balıkesirli doktor bir babanın oğlu olarak Ankara’da doğdu.

Doğu Demirkol kaç doğumlu?​

1988 (34 yıl yaşında)Doğu Demirkol / Doğum tarihi
Doğu Demirkol nereli kaç yaşında?
Asıl adı Aydın Doğu Demirkol, Mersinli avukat bir anneye ve Balıkesirli doktor bir babaya sahiptir. 6 Eylül 1985 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu hakkında birçok detay merak edilmektedir.
Doğu Demirkol ne mezunu?
Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Aydın Doğu Demirkol’dur. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Babası başarılı bir operatör doktor annesi ise avukattır.

Doğu Demirkol Ortaokulu nerede okudu?​

Aydın Doğu Demirkol, Mersinli avukat bir anneyle Balıkesirli doktor bir babadan 6 Eylül 1985 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokulu Amasya’da liseyi ise Ankara’da okumuştur. Lisans eğitimi için İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirmiştir.

Doğu Demirkol hangi lisede okudu?​

6 Eylül 1985 doğumlu olan Doğu Demirkol, Ankara’da dünyaya geldi. Ortaokulu Amasya’da okuyan Doğu Demirkol liseyi ise yatılı olarak Ankara’da bitirdi. Doğu Demirkol eğitimli bir ailenin oğlu. Bir kız kardeşi olan Doğu Demirkol’un babası doktor annesi ise avukat.
Doğu Demirkol kac kilo?
1985 doğumlu olan Doğu Demirkol, 2022 yılı itibarıyla 37 yaşındadır ve bekardır. 2020 yılında oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşadı fakat çift, evlenmeden ayrıldı. Doğu Demirkol 1.84 metre boyunda, 76 kilo ve başak burcudur.
Doğu Demirkol nerede doğdu?
BatıkentDoğu Demirkol / Doğum yeriBatıkent, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir semttir. Yenimahalle ilçesinin yaklaşık yarısını oluşturmaktadır. Türkiye’nin en büyük modern yerleşim projelerinden biridir. Ankara metrosu M1 ve M3 hatlarının son durağı Batıkent’tedir. Vikipedi

Doğu Demirkol babası ne iş yapar?​

Babasının mesleği sorulduğunda ise Genel Cerrah (Doktor) olduğunu dile getirmiştir. Doğu Demirkol, Beşiktaş Kültür Merkezi, Ataşehir Dasdas Sahne, Ankara Yılmaz Güney Sahnesi ve Beylikdüzü Torium Sahne ve daha bir çok sahnede tek kişilik gösterilerini izleyici ile buluşturmuştur.

Doğu Demirkol liseyi nerede okudu?​

6 Eylül 1985 doğumlu olan Doğu Demirkol, Ankara’da dünyaya geldi. Ortaokulu Amasya’da okuyan Doğu Demirkol liseyi ise yatılı olarak Ankara’da bitirdi. Doğu Demirkol eğitimli bir ailenin oğlu.
Doğu Demirkol okulu kaç senede bitirdi?
Şöyle bir cevap uydurdum; “4 yıl (1,5 yıl uzadı da çaktırmayın…) bilgisayar mühendisliği okudum ama komedi üzerine çalışmam, kafa yormam, mesai ayırıp düşünmem kendimi bildim bileli sürüp gitmekte. Hem öyle okuldan çıktım, bitti gitti de yok.
Melis Sezen’in boyu kaç santim?
1,72 mMelis Sezen / Boy

Doğu Demirkol mesleği nedir?​

OyuncuKomedyenSinema OyuncusuDoğu Demirkol/Meslekleri

Doğu nereli?​

Doğu Demirkol nerede meşhur oldu?
2012 yılında ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına katıldı fakat finale kalamadı. BKM’de ‘Açık Mikrofon’ adıyla stand-up gösterileri yaptı. Sosyal medyada yayınladığı videolarla viral oldu. 2016 yılında ‘Güldür Güldür Show’da bir süre oyunculuk yaptı ve geniş kitlelerce tanındı.

Geri