- Konu Yazar
Masaüstü silindi nasıl geri getirebilirim?
Burada nasıl yapıldığını göstereceğiz.- Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun ve silinen klasörün adıyla aynı adı verin.
- Klasörü seçin, sağ tıklayın ve “Özellikler” > “Önceki Sürümler”e gidin.
- Sonuncuyu seçin ve masaüstünden silinen dosyaları geri getirmek için “Geri Yükle”ye tıklayın.
Windows şifremi unuttum ne yapmalıyım?
Bilgisayarınızda oturum açmak için kullandığınız Microsoft hesabı parolanızı sıfırlama. Oturum açma ekranında görüntülenmiyorsa Microsoft hesabınızın adını yazın. Bilgisayarda birden çok hesap varsa sıfırlamak istediğiniz hesabı seçin. Parola metin kutusunun altındaki Parolamı unuttum’u seçin.Windows 10 açılış parolası nasıl kaldırılır?
Windows 10 açılış parolası nasıl kaldırılır?Windows 10 şifre kaldırma işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: “Başlat” menüsünü açın,
- Adım #2: Açılan arama çubuğuna “netplwiz” yazın,
- Adım #3: “Kullanıcı Hesapları” ekranındaki tiki kaldırın,
- Adım #4: “Uygula” butonuna bastıktan sonra gelen ekrana kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın,
Bu bilgisayar masaüstüne nasıl getirilir?
Bu bilgisayar masaüstüne nasıl getirilir?Masaüstünüze Bu Bilgisayar, Geri Dönüşüm Kutusu ve daha fazlası gibi simgeler eklemek için:
- Başlat düğmesini seçin ve ardından Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar seçeneğini belirleyin.
- Temalar > İlgili Ayarlar bölümünde Masaüstü simge ayarları’nı seçin.
Belgelerimi sildim nasıl geri getirebilirim?
attrib +r -s -h %USERPROFILE%\Documents /S /D yazıp Enter’a basın. Bu işlemlerden sonra, Windows 10 bilgisayarınızı yeniden başlatın, ardından Belgeler klasörü hemen masaüstüne geri dönecektir.Laptop Sifresini unuttuk nasil Acariz?
Bilgisayar açılırken işletim sistemi açılmadan bilgisayarınızın siyah ekranında F8 tuşuna basılı tutun ve bilgisayarınızı güvenli modda çalıştırmak üzere hazırlayın. F8 tuşuna basılı tutunca ekrana bir pencere gelecektir. Bu pencerede bilgisayarınızı hangi modda çalıştırmak istediğiniz sorulacaktır.Windows 10 kullanıcı şifresi nasıl konulur?
Windows 10 kullanıcı şifresi nasıl konulur?Konu ile ilgili olarak, Ayarlar>Hesaplar>Oturum açma seçenekleri dizinini izleyin ve burada bulunan Parola seçeneğini kullanınız. Bu seçenek sayesinde yerel yönetici hesabınız için bir parola belirleyerek, oturum açma esnasında bu parolayı kullanabileceksiniz.
Bilgisayarı açılırken şifre nasıl kaldırılır?
Bilgisayarı açılırken şifre nasıl kaldırılır?Bunun için bilgisayarın arama kısmına “Çalıştır” yazılıp “Enter”a basılır. Ardından gelen küçük pencereye “netplwiz” yazılarak “Tamam” butonu seçilir. Gelen pencerede “Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmeli” seçeneğinde bulunan işaret kaldırılıp “Tamam”a tıklanır.