- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Masa Tenisi Raketi nasıl temizlenir?
Nemli bir bez ile raketinizi temizleyebilirsiniz. Yine çok az sıvı sabun veya alkol kullanabilirsiniz. Ben, bir adet Butterfly lastik temizleme süngeri ve bir adette Tibhar lastik temizleme köpüğü aldım. Köpüğü cok fazla sıkmadan lastiklere yeterli miktarda sıktıktan sonra temizleme süngeri ile lastikleri siliyorum.Masa Tenisi Raketi lastiği nasıl yapıştırılır?
Bıçağın bir tarafı için Adım 1’deki tutkal uygulamasını kullanın. O tarafın (ve kauçuğun) dış kenarlarını kaplayan yeterli yapıştırıcıya sahip olduğunuzdan emin olun. Ardından yapıştırıcı katmanlarını şeffaf hale gelene kadar birkaç dakika kurumaya bırakın, ardından süngere bir veya iki ekstra katman ekleyin.
Masa tenisi raketi nasıl tutulur?
Başparmak raket sapına dik durumda olmalıdır ve başparmağın yumuşak kısmı tahtaya değmemelidir. Sonra işaret parmağıyla baş parmak arasındaki oyuğu kontrol edin. Raket bu noktaya (belki biraz işaret parmağı tarafına doğru fakat hiç bir zaman başparmak tarafına doğru olmamalıdır) yerleşmiş olmalıdır.
Combo raket mi hazır raket mi?
Peki hazır birleştirilmiş hazır raketler mi yoksa kombo raket mi tercih edilmelidir? Bu konudaki yanıtımız kesinlikle kombo rakettir. Nitekim kombo raket başlangıç seviyesinden profesyonel seviyeye kadar en iyi deneyimi ekonomik bir şekilde sunar.Masa tenisi forehand vuruşu nasıl yapılır?
Sağ elle oynayan bir oyuncu için, sol kolunuzla oyuncunun raket tutan kolunun dirseğini tutarak doğru noktada kalmasını sağlamalısınız. Sağ elinizle de oyuncunun sağ kolunu forehand vuruşu için yönlendirmelisiniz. Oyuncu hafifçe sağa doğru dönük olmalı ve topa dirsekten vurmalıdır.
Masa Tenisi hangi renk?
Masa tenisi raketleri neden genellikle siyah ve kırmızı renktedirler? Siyah; lastiğin doğal hali, kırmızı ise boyadır. Boya maliyetinin düşük olması için ana renklerden birinin kullanılması gerekiyor. Sarı göz alıcı, mavi ise koyuca bir renk.
Masa Tenisi Forehand hangi renk?
Tek fark rengi. Performans olarak siyah lastik ile kırmızı lastik neredeyse aynı. Kimileri forehand de siyah kullanır, kimileri kırmızı…Spin raketi nedir?
Ciddi oyuncular spini hem servislerinde hem de top gidiş gelişlerindeki vuruşlarında, topu kontrol etmek ve rakibe hata yaptırmak amacıyla kullanırlar. Spin çeşitleri: Masa tenisinde 3 farklı temel spin çeşidi vardır. Topspin, kesme ve her iki yönde yanspindir.