AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Masa ortusu takimi hangi kumastan yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Masa örtüsü takımı hangi kumaştan yapılır?​

Masa Örtüsü Kumaşları

Masa örtüsüne kaç metre kumaş gider?​

Ortalama bir elbise için 2.5 – 3.50 metre kumaş kullanılabilir. 6 kişilik masa örtüsü için kumaş uzunluğu; 2 metre, 8 kişilik masa örtüsü için kumaş; 2.25 metre ve 12 kişilik masa örtüsü için kumaş;2.50 metre ölçüleri kullanılır. Kare ve diğer özel masa örtüleri için ise 1.40 metre ile 3.00 metre arasında değişebilir.
Masa örtüleri ülkemizde ve Avrupa’da 30 santim sarkmaktadır. Amerika’da ise masa örtüleri 50 santim sarkıtılır. Biz 30 santim ölçüye ek olarak, her taraftan 3’er santim çekme paylarını ilave ederek masa örtüsü ve runnerları toplam 33 santim sarkıtırız.
Elbise dikmek için kaç metre kumaş gerekir?
1- Elbise için kaç metre kumaş gerekir? Uzun elbise için ortalama 4 metre kumaş gider. Eğer kumaş tek en ise bu rakam 9 metreye kadar çıkabilir. Çift en kumaşlarda ideal olan 4-6 metre arasıdır.Abiyelik tarzı elbiselerde ise bu rakam çift en dahi olsa 6 metre kumaş üzerinden hesaplanacaktır.
Masa örtüsü seçerken nelere dikkat etmeli?
İşte, masa örtüsü seçmenin püf noktaları:

Şanel kumaş kışlık mı?​

Şanel kumaşlar bahar aylarında ve kış aylarında çok sık tercih edilir.Bahar aylarında hava alan dokusu kış aylarında ise kaliteli ve yün iplikler sayesinde sıcak tutabilecek özelliğe sahiptir.

Şanel kumaş kalın mıdır?​

Desenleri ile meşhur bu iki kumaşta chanel kumaştan üretilebilen kumaşlardır. Özellikle kalın dokunduğunda kış ayları için sıcak tutabilen bir üründür.

Geri