Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü, çeşitli bölümlere ev sahipliği yapmaktadır. Bu kampüste, İşletme, İletişim, Hukuk, Mimarlık, Mühendislik gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca, Eğitim, Sağlık Bilimleri, Güzel Sanatlar, Fen-Edebiyat, Sosyal Bilimler gibi farklı disiplinleri de barındırmaktadır. Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü, öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır. Bu bölümler, öğrencilere teorik bilgiyI sağlamanın yanı sıra, pratik beceriler de kazandırmaktadır. Maltepe Kampüsü, öğrencilere modern donanımlı sınıflar, laboratuvarlar ve kütüphane imkanı sunmaktadır. Ayrıca, kampüste spor tesisleri ve sosyal alanlar da bulunmaktadır.
İçindekiler
İletişim fakültesinde gazetecilik ve halkla ilişkiler bölümleri bulunmaktadır.
Hukuk fakültesi Türkiye’nin önde gelen hukuk eğitimi veren bölümlerindendir.
İlahiyat fakültesinde İslami ilimler alanında eğitim verilmektedir.
Fen edebiyat fakültesi çeşitli bilim dallarında lisans programları sunmaktadır.
İşletme fakültesi bünyesinde işletme ve ekonomi programları yer almaktadır.
İçindekiler
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü, çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunan farklı bölümlere ev sahipliği yapmaktadır. Kampüste bulunan bölümler arasında:
Hangi Fakülteler Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Bulunur?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde aşağıdaki fakülteler yer almaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Yer Alır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü bünyesinde aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Lisans Programları Var?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde aşağıdaki lisans programları mevcuttur:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Yüksek Lisans Programları Var?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde aşağıdaki yüksek lisans programları bulunmaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Doktora Programları Var?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde aşağıdaki doktora programları yer almaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümlerde İngilizce Eğitim Verilmektedir?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde bazı bölümlerde İngilizce eğitim verilmektedir. Bu bölümler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümlerde Çift Anadal Programı Bulunur?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde bazı bölümlerde çift anadal programı bulunmaktadır. Bu bölümler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde Hangi Bölümler Popülerdir?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde popüler olan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki Hangi Bölümler Öğrenci Almaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki bölümler öğrenci alımı yapmaktadır. Bu bölümler arasında aşağıdakiler bulunmaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Vakıf Üniversitesi Tarafından Desteklenmektedir?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde bazı bölümler Vakıf Üniversitesi tarafından desteklenmektedir. Bu bölümler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Staj İmkanı Sunmaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde staj imkanı sunan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki Hangi Bölümler Yurt İmkanı Sağlamaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’ndeki bölümler yurt imkanı sağlamaktadır. Bu bölümler arasında aşağıdakiler bulunmaktadır:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Etmektedir?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde yabancı uyruklu öğrenci kabul eden bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Uluslararası İlişkiler Sunmaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde uluslararası ilişkiler sunan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde Hangi Bölümler Staj Yapma Şansı Sunmaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde staj yapma şansı sunan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Uluslararası İşbirliği Programlarına Sahiptir?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde uluslararası işbirliği programlarına sahip olan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde Hangi Bölümler Klinik Uygulamalar Sunmaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde klinik uygulamalar sunan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde Hangi Bölümler Yurtdışı Eğitim Olanakları Sunmaktadır?
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde yurtdışı eğitim olanakları sunan bölümler aşağıdaki gibidir:
Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsünde Hangi Bölümler Var?
Mühendislik fakültesi bünyesinde 10 farklı bölüm bulunmaktadır. |
İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinde 6 farklı bölüm mevcuttur. |
Eğitim fakültesinde öğretmenlik programları yer almaktadır. |
Sağlık bilimleri fakültesi bünyesinde 5 farklı bölüm bulunmaktadır. |
Mimarlık ve Tasarım fakültesi çeşitli bölümlere ev sahipliği yapmaktadır. |
İletişim fakültesinde gazetecilik ve halkla ilişkiler bölümleri bulunmaktadır.
Hukuk fakültesi Türkiye’nin önde gelen hukuk eğitimi veren bölümlerindendir.
İlahiyat fakültesinde İslami ilimler alanında eğitim verilmektedir.
Fen edebiyat fakültesi çeşitli bilim dallarında lisans programları sunmaktadır.
İşletme fakültesi bünyesinde işletme ve ekonomi programları yer almaktadır.