AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Marmara Universitesi iyi bir universite mi?

Editör

Yeni Üye

Marmara Üniversitesi iyi bir üniversite mi?​

Marmara Üniversitesinin İstatistiksel Akademik Verileri Üniversitelerin en temel çalışması olarak akademi çalışmaları Marmara Üniversitesinde büyük bir öneme sahiptir. ODTÜ tarafından her yıl yapılan URAP üniversite derecelendirme sıralamasında 2019-2020 yılında Marmara Üniversitesinin sıralaması 18’dir.

Altınbaş Üniversitesi kime ait?​

Altınbaş Üniversitesi kime ait?
Altınbaş Şirketler Grubunun kurucusu merhum Mehmet Altınbaş ‘ın oğulları Ali, Vakkas, İmam, Nusret, Hüseyin ve Sofu kardeşlere vasiyeti üzerine kurulan üniversitenin bünyesinde şu anda 400’ün üzerinde akademisyen ve 7 bin 500’e yakın öğrenci bulunuyor.

Altınbaş Üniversitesi Online mı?​

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Dönem Sonu Sınav Takvimi üniversite web sayfamızın Duyurular bölümünde yayınlanmıştır. İstanbul’da yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 30 Kasım Salı günü tüm derslerimiz online olarak yapılacaktır.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi iyi mi?​

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi iyi mi?
Okulumuzun eğitim kalitesi tartışılacak bir mevzu değil, fakültemiz Türkiyenin en köklü Hukuk fakültelerinden biri ve en başarılı Hukuk fakülteleri arasında kendine yer bulmaktadır.
Marmara Üniversitesi Kampüs mü?​
Marmara Üniversitesi İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasına dağılmış 8 yerleşkede faaliyet göstermektedir. Bunlardan Acıbadem, Anadoluhisarı, Bağlarbaşı, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Göztepe, Kartal, Mehmet Genç Külliyesi yerleşkeleri Anadolu yakasında, Sultanahmet yerleşkesi ise Avrupa yakasındadır.

Altınbaş Üniversitesi hangi vakfa bağlı?​

Altınbaş Üniversitesi hangi vakfa bağlı?
Üniversite; Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2008 yılında ”İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi” ismiyle kurulmuş, daha sonra 2017 yılında ise şu anki ismi ”Altınbaş Üniversitesi” ile eğitim öğretim hayatına devam etmiştir.

Altınbaş Holding sahibi nereli?​

İmam Altınbaş kimdir? 1965 Gaziantep doğumluyum. Evliyim, 2 çocuk babasıyım. Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanıyım.

Altınbaş Üni yüz yüze mi?​

Altınbaş Üni yüz yüze mi?
Tüm programlarımız için yüzyüze ve uzaktan eğitim planlamaları ayrı ayrı yapıldı ve yetkili kurullarda onaylandı. Eğitimde reklam, sahip olduğunuz öğretim kadrosuna bağlıdır.

Altınbaş Üniversitesi Aşı zorunlu mu?​

Buna göre öğrencilerimizin kampüse girmek istediği tarihten en az 15 gün önce ikinci doz aşıyı yaptırmış olmaları veya en fazla 72 saat önceden alınmış negatif sonuçlu PCR Testini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Üniversite personelinin en az iki doz aşı olması zorunludur.

Marmara Üniversitesi iyi bir üniversitedir. ODTÜ tarafından yapılan URAP üniversite derecelendirme sıralamasında 2019-2020 yılında Marmara Üniversitesi 18. sırada yer almıştır. Bu durum Marmara Üniversitesinin akademik anlamda önemli bir konuma sahip olduğunu göstermektedir.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi de Türkiye'nin köklü ve başarılı hukuk fakültelerinden biri olarak tanınmaktadır. Eğitim kalitesi ile öne çıkan fakülte, başarılı akademisyenleri ve öğrenci yetiştirmedeki başarısıyla dikkat çekmektedir.

Marmara Üniversitesi, İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa yakasında toplam 8 farklı yerleşkede faaliyet göstermektedir. Bu yerleşkeler arasında Acıbadem, Anadoluhisarı, Bağlarbaşı, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Göztepe, Kartal, Mehmet Genç Külliyesi yerleşkeleri Anadolu yakasında, Sultanahmet yerleşkesi ise Avrupa yakasında bulunmaktadır.

Altınbaş Üniversitesi ise Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmuştur. 2008 yılında İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi olarak kurulan üniversite, daha sonra 2017 yılında adını Altınbaş Üniversitesi olarak değiştirmiştir. Üniversitenin bünyesinde 400'ün üzerinde akademisyen ve 7.500'e yakın öğrenci bulunmaktadır.

Altınbaş Üniversitesi'nin eğitimde yüz yüze ve uzaktan eğitim programları bulunmaktadır. Her program için ayrı ayrı planlamalar yapılmış ve yetkili kurullarca onaylanmıştır. Eğitim yöntemleri, sahip oldukları öğretim kadrosuna göre belirlenmektedir.

Üniversiteye girişlerde Covid-19 önlemleri kapsamında bazı şartlar aranmaktadır. Öğrencilerin kampüse giriş yapabilmeleri için belirli aşı veya PCR testi gereklilikleri bulunmaktadır. Benzer şekilde üniversite personelinin de aşı olması zorunlu tutulmaktadır. Bu önlemler hem öğrencilerin hem de personelin sağlığı için alınmıştır.

Geri