Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Hangi Bölümler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Hangi Bölümler? Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, çeşitli bölümlere ev sahipliği yapmaktadır. Bu kampüste, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi gibi birçok bölüm bulunmaktadır. Ayrıca, Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi gibi alanlarda da eğitim verilmektedir. Bahçelievler Kampüsü, öğrencilere modern tesisler, geniş kütüphane olanakları ve sosyal alanlar sunmaktadır. Öğrenciler, kampüs içerisindeki aktivitelere katılabilir ve öğrenimlerinin yanı sıra sosyal yaşantılarını da geliştirebilirler. Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, geniş bölüm yelpazesi ile öğrencilere çeşitli akademik olanaklar sağlamaktadır.
İçindekiler

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Hangi Bölümler?​

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü, çeşitli fakültelerin ve bölümlerin bulunduğu bir kampüstür. İşte Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan bölümler:
1. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İşletme, İktisat, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri yer almaktadır.
2. Eğitim Fakültesi: Türkçe Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği bölümleri bulunmaktadır.
3. İletişim Fakültesi: Gazetecilik, Radyo, Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık bölümleri mevcuttur.
4. Fen-Edebiyat Fakültesi: Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Arkeoloji, Sanat Tarihi bölümleri yer almaktadır.
5. Hukuk Fakültesi: Hukuk bölümü bulunmaktadır.
6. Diş Hekimliği Fakültesi: Diş Hekimliği bölümü mevcuttur.
7. Eczacılık Fakültesi: Eczacılık bölümü yer almaktadır.
8. Mühendislik Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Çevre Mühendisliği bölümleri bulunmaktadır.
9. İlahiyat Fakültesi: İlahiyat bölümü mevcuttur.
10. İşletme Fakültesi: İşletme bölümü yer almaktadır.
11. Tıp Fakültesi: Tıp bölümü bulunmaktadır.
12. Güzel Sanatlar Fakültesi: Grafik Tasarımı, Resim, Seramik, Heykel bölümleri mevcuttur.
13. Denizcilik Fakültesi: Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümleri yer almaktadır.
14. Teknik Eğitim Fakültesi: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Elektrik-Elektronik Öğretmenliği, İnşaat Öğretmenliği, Makine Öğretmenliği bölümleri bulunmaktadır.
15. Spor Bilimleri Fakültesi: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mevcuttur.
16. Diş Teknolojisi Yüksekokulu: Diş Protez Teknolojisi bölümü yer almaktadır.
17. Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu: Bankacılık ve Sigortacılık bölümleri mevcuttur.
18. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Anestezi, Ağız ve Diş Sağlığı, Hemşirelik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümleri bulunmaktadır.
19. Yabancı Diller Yüksekokulu: İngilizce ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümleri yer almaktadır.

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Hangi Bölümler?​

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü
İşletme, İktisat, Hukuk, İletişim, Sosyal Hizmetler bölümleri bulunmaktadır.
Psikoloji, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Eğitim Bilimleri, İngilizce Öğretmenliği bölümleri mevcuttur.
Endüstri Mühendisliği, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Halkla İlişkiler bölümleri yer almaktadır.
İş Sağlığı ve Güvenliği, Eczacılık, Çalışma Ekonomisi, Felsefe, Halkla İlişkiler bölümleri vardır.
Uluslararası Ticaret, İç Mimarlık, İstatistik, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümleri bulunur.

Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü: Hemşirelik, Diş Hekimliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Reklamcılık, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümleri mevcuttur.
Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü: Turizm İşletmeciliği, İşletme Yönetimi, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İngilizce Öğretmenliği bölümleri yer almaktadır.
Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü: Sosyal Hizmetler, İnşaat Mühendisliği, İktisat, İş Sağlığı ve Güvenliği, Uluslararası İlişkiler bölümleri bulunur.
Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü: Hukuk, İç Mimarlık, Çalışma Ekonomisi, Halkla İlişkiler, İstatistik bölümleri mevcuttur.
Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü: Eczacılık, İşletme Yönetimi, Radyo, Televizyon ve Sinema, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümleri yer almaktadır.