SoruCevap
Yeni Üye
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul’un Maltepe semtinde bulunmaktadır. Hastane, sağlık hizmetleri, eğitim ve araştırma alanlarında uzmanlaşmış bir kurumdur. Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, modern tesisleri ve deneyimli personeli ile hastalarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastanenin bulunduğu semt, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Maltepe semti, konumu ve ulaşım imkanlarıyla hastalar için kolay erişim sağlamaktadır. Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, bölgedeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık alanında ileri düzeyde hizmet sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
İçindekiler
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi ilçededir?
Maltepe
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi ulaşım araçlarıyla gidilir?
Otobüs, metro veya taksi kullanabilirsiniz.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi branşlara sahip?
Dahiliye, Cerrahi, Kadın Doğum, Pediatri, Göz, Kulak Burun Boğaz vb.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi kaç yatak kapasitesine sahip?
1000 yatak kapasitesine sahiptir.
İçindekiler
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Hangi Semtte?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul’un hangi semtinde bulunmaktadır? Hastanenin adresi ve konumu hakkında bilgi almak isteyenler için aşağıda gerekli bilgiler bulunmaktadır.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Adresi Nedir?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nin tam adresi İstanbul, Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No: 41, 34890‘dır. Hastanenin bulunduğu semt Pendik’tir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Gidilir?
Hastaneye ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Toplu taşıma ile hastaneye gitmek isteyenler, İETT otobüsleri veya Pendik İDO İskelesi’nden kalkan deniz otobüslerini kullanabilirler. Ayrıca, özel araçla gelenler için hastanenin çevresinde otopark imkanı da bulunmaktadır.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Hangi Hizmetleri Sunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, bir üniversite hastanesi olarak çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Acil servis, poliklinikler, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler ve diğer tıbbi birimler hastanede bulunmaktadır. Ayrıca, hastanenin laboratuvarları, radyoloji birimleri ve diğer tanı yöntemleri de mevcuttur.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Bölümler Bulunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çeşitli tıbbi bölümler bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır: Dahiliye, Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Dermatoloji, Nöroloji, Psikiyatri, Radyoloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Doktorlar Bulunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde uzman doktorlar ve akademik kadro tarafından hizmet verilmektedir. Hastanenin internet sitesinden veya çağrı merkezi aracılığıyla doktorların isimleri ve uzmanlık alanları hakkında bilgi alabilirsiniz. Randevu almak için de bu bilgileri kullanabilirsiniz.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Sigorta Kurumları Geçerlidir?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşmalı bir hastanedir. Bu nedenle, SGK’ya bağlı olan sigorta kurumları hastanede geçerlidir. Ayrıca, özel sağlık sigortası olanlar da hastanenin hizmetlerinden faydalanabilirler.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Tahlil ve Tetkikler Yapılmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çeşitli tahlil ve tetkikler yapılmaktadır. Kan tahlilleri, idrar tahlilleri, radyolojik görüntüleme yöntemleri (röntgen, MR, tomografi vb.), ultrason, endoskopi, biyopsi gibi işlemler hastanede gerçekleştirilebilir. Bu tür tetkikler için randevu almanız gerekebilir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Ameliyatlar Yapılmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çeşitli ameliyatlar gerçekleştirilmektedir. Genel cerrahi, ortopedi, kadın hastalıkları ve doğum, göz hastalıkları, kulak burun boğaz, plastik cerrahi, beyin cerrahisi, kalp-damar cerrahisi gibi farklı branşlarda ameliyatlar yapılmaktadır. Ameliyat olmak isteyenlerin öncelikle doktorlarıyla iletişime geçmesi ve gerekli randevuyu alması gerekmektedir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Tedaviler Uygulanmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. İlaç tedavileri, cerrahi müdahaleler, radyoterapi, kemoterapi, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi tedavi seçenekleri hastanede mevcuttur. Hastaların durumuna ve hastalığa göre uygun tedavi yöntemi belirlenir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi İlaçlar Kullanılmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kullanılan ilaçlar, hastanenin eczanesinde bulunmaktadır. Doktor tarafından reçete edilen ilaçlar hastanenin eczanesinden temin edilebilir. Hastanenin internet sitesinden veya çağrı merkezi aracılığıyla ilaçlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Poliklinikler Bulunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çeşitli poliklinikler bulunmaktadır. Dahiliye, pediatri, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, dermatoloji, nöroloji, psikiyatri, gastroenteroloji gibi farklı poliklinikler hastanede hizmet vermektedir. Poliklinik hizmetlerinden faydalanmak için önceden randevu almanız gerekebilir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Hasta Hakları Geçerlidir?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hasta haklarına saygı gösterilmektedir. Hastaların mahremiyeti, bilgilendirilmiş onam, tedavi seçeneklerine erişim, şikayet ve öneri bildirimi gibi haklar hastane tarafından önemsenmektedir. Hasta haklarıyla ilgili daha detaylı bilgi hastanenin internet sitesinde veya hastanede bulunan danışma biriminden alınabilir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Tedavi Yöntemleri Uygulanmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. İlaç tedavileri, cerrahi müdahaleler, radyoterapi, kemoterapi, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi tedavi seçenekleri hastanede mevcuttur. Hastaların durumuna ve hastalığa göre uygun tedavi yöntemi belirlenir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Testler Yapılmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çeşitli testler yapılmaktadır. Kan testleri, idrar testleri, radyolojik görüntüleme yöntemleri (röntgen, MR, tomografi vb.), ultrason, endoskopi, biyopsi gibi testler hastanede gerçekleştirilebilir. Bu testler için randevu almanız gerekebilir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Bölümler Bulunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çeşitli tıbbi bölümler bulunmaktadır. Dahiliye, Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Dermatoloji, Nöroloji, Psikiyatri, Radyoloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon gibi farklı bölümler hastanede hizmet vermektedir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Sigorta Kurumları Geçerlidir?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşmalı bir hastanedir. Bu nedenle, SGK’ya bağlı olan sigorta kurumları hastanede geçerlidir. Ayrıca, özel sağlık sigortası olanlar da hastanenin hizmetlerinden faydalanabilirler.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Hizmetler Sunulmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, bir üniversite hastanesi olarak çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Acil servis, poliklinikler, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler ve diğer tıbbi birimler hastanede bulunmaktadır. Ayrıca, hastanenin laboratuvarları, radyoloji birimleri ve diğer tanı yöntemleri de mevcuttur.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Gidilir?
Hastaneye ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Toplu taşıma ile hastaneye gitmek isteyenler, İETT otobüsleri veya Pendik İDO İskelesi’nden kalkan deniz otobüslerini kullanabilirler. Ayrıca, özel araçla gelenler için hastanenin çevresinde otopark imkanı da bulunmaktadır.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Adresi Nedir?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nin tam adresi İstanbul, Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No: 41, 34890‘dır. Hastanenin bulunduğu semt Pendik’tir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul’un Pendik semtinde bulunmaktadır. Hastanenin semti Pendik olarak bilinir.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Doktorlar Bulunmaktadır?
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde uzman doktorlar ve akademik kadro tarafından hizmet verilmektedir. Hastanenin internet sitesinden veya çağrı merkezi aracılığıyla doktorların isimleri ve uzmanlık alanları hakkında bilgi alabilirsiniz. Randevu almak için de bu bilgileri kullanabilirsiniz.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi semtte? |
Maltepe |
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi nasıl gidilir? |
Otobüs, metro veya taksi kullanabilirsiniz. |
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi bölümlere sahip? |
Dahiliye, Cerrahi, Kadın Doğum, Pediatri, Göz, Kulak Burun Boğaz vb. |
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi kaç yatak kapasitesine sahip? |
1000 yatak kapasitesine sahiptir. |
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi ilçededir?
Maltepe
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi ulaşım araçlarıyla gidilir?
Otobüs, metro veya taksi kullanabilirsiniz.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi hangi branşlara sahip?
Dahiliye, Cerrahi, Kadın Doğum, Pediatri, Göz, Kulak Burun Boğaz vb.
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi kaç yatak kapasitesine sahip?
1000 yatak kapasitesine sahiptir.