AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Market Malzemeleriyle 25 TL’ye Çok Kolay Çok Lezzetli Yaş Pasta

theking

Yeni Üye
Market Materyalleriyle 25 TL'ye Çok Kolay Çok Lezzetli Yaş Pasta Tanımı İçin Materyaller
1 paket pasta tabanı sade
1 paket sade pasta kreması
80 gram sütlü çikolata.
2 adet muz
2 su bardağı süt (1.5 su bardağı pasta kreması için yarım su bardağı pasta tabanını ıslatmak için)
Ve çilek

Market Gereçleriyle 25 TL'ye Çok Kolay Çok Lezzetli Yaş Pasta Tanımı Yapılışı

Öncelikle pasta kremamızı bir kaba alıyoruz ve 1. 5 su bardağı süt ekleyip mikserler çırpıyoruz. Kremamız hazır.
Pasta tabanımızın bir katını evvel servis tabağına alıyoruz ve sütle ıslatıyoruz.
2 adet muz ve 7-8 adet çileği doğruyoruz.
Pasta tabanımıza güzelce pasta kremamızı sürüyoruz sonra meyveleri üzerine ekliyoruz.
Meyvelerin üstüne biraz daha krema sürüyoruz ki meyveler birbirine yapışsın.
Sonra başka kek tabanını üzerine güzelce koyup onu da süt ile ıslatıyoruz.
Pasta kremamızı sürmeden evvel 80 gram sütlü çikolatayı bir sıkma torbasına kırıp koyuyoruz ve benmari metodu sıcak su olan tencerenin üstüne cam bir kapta erimesi için bırakıyoruz.
Çikolata erirken bizde pasta kremamızı güzelce pastamızın üstüne ve kenarlarına sürüyoruz.
Eriyen çikolatamızın sıkma torbasının ucunu minik halde kesiyoruz ve pastamızın kenarlarını aşağıya yanlışsız akacak biçimde süslüyoruz.
Çileklerimizi ortadan kesip güzelce pastamızın üstünü süslüyoruz.
Ortasına kalan çikolatayı sıktım üzerine bir kaç çilek daha ekledim meskende biraz toz fıstık vardı onu serptim çok hoş oldu
En az 3-4 saat buzdolabında dinlendirin lakin bir gün evvelce yaparsanız daha lezzetli oluyor
Ayrıntılı tanım; bim gereçleriyle yalnızca 25 tl maliyetli çookkk kolay ve çookkk lezzetli yaş pasta tanımı

Geri