AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Margun kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Margün kime ait?​

Naturel Enerji Grubu’nun bir parçası olan Margün Enerji, grubun 12 yıllık tarihinde gerçekleştirdiği 862 MWp kurulu gücündeki proje geliştirme, EPC, İşletme ve Bakım hizmetleri alanındaki birikimini ve her bir projeden elde ettiği tecrübesini Yurtdışı yapılanması ile devam ettirmektedir.

Magen hangi hisse?​

Margün Enerji Hisse Senedi | MAGEN.
Magen ne zaman arz oldu?
Margün Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. – MAREN. HE halka arzı Borsa İstanbul’da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile 22 – 23 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.
Magen hangi pazarda?
Borsamız Yıldız Pazar’da işlem görmekte olan “MARGÜN ENERJİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.” nin mevcut “MAREN” işlem kodu 01/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere “MAGEN” olarak değiştirilecektir.

MAREN hisse kimin?​

Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. ile yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Margün Enerji halka arzı gerçekleşti. Margün Enerji’nin 1 TL nominal değerdeki 100 milyon adet payları 8,30 TL’den satılacak. Hisse kodu ise ‘MAREN’ olarak belirlendi.

Magen hisse ne is yapar?​

MAGEN Faaliyet alanı Elektrik enerjisi üretimi, arazi tipi anahtar teslim müteahhitlik faaliyetleri olarak gözükmektedir.
Margun enerji ne iş yapar?
Şirketin Faaliyet Konusu Elektrik enerjisi üretimi, arazi tipi anahtar teslim müteahhitlik faaliyetleri, güneş enerji santrali işletmecisi ve bakım onarım hizmetleri, yurt dışı proje geliştirme ve muteahhitlik faaliyetleri.
Margun halka arz hangi bankalar?
Halka arz fiyatı 8,30 TL olarak belirlenmiştir. Halka arza Garanti BBVA Mobil/İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA e-Trader hisse alış ekranından MAREN. HE sembol kodunu aratarak katılabilirsiniz.
Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş.’nin (Şirket) paylarının Piyasa Öncesi İşlem Platformu’ndan Ana Pazar’a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından değerlendirilmiş olup Kotasyon Yönergesi’nin 37. maddesi kapsamında Şirket paylarının 07/10/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da işlem görmeye başlamasına karar …
MAGEN Faaliyet Alanı Nedir? MAGEN Faaliyet alanı Elektrik enerjisi üretimi, arazi tipi anahtar teslim müteahhitlik faaliyetleri olarak gözükmektedir.
Aydem yenilenebilir enerji kime ait?
Aydem Enerji’nin sahibi Ceyhan Saldanlı’dır.
MAREN hisseye ne oldu?
Bugün için MAREN fiyatı 8.38 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 19.412.897,00 TL olarak gerçekleşti. MARGUN ENERJI hissesi fiyatı bugün yüzde 0.48 düşüş kaydederken, haftalık kazanç yüzde 0.00’e aylık kayıp ise yüzde 16.72’ye ulaştı.

MAREN halka arz eşit mi?​

Borsa İstanbul’da #MAREN kodu ile işlem görmeye başlayacak olan Margün Enerji, yatırımcılardan 22-23 Eylül tarihlerinde, eşit dağıtım yöntemiyle talep toplayacak. Halka arz, eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşeceği için, herhangi bir yatırımcı grubuna tahsisat ve dağıtım yapılmayacaktır.

Geri