Marc Aryan oldu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Marc Aryan öldü mü?​

30 Kasım 1985Marc Aryan / Ölüm tarihi
Nilüfer sanatçı kim?
Nilüfer Yumlu ya da bilinen adıyla Nilüfer (d. 31 Mayıs 1955), Türk şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. 1970’li yılların başından itibaren Türk pop müziğinin önde gelen yorumcularından biri oldu. 1972 yılında yayımladığı ilk 45’liğinin ardından, 1973’te “Dünya Dönüyor” ile asıl çıkışını yakaladı.
Bergen kimdir wikipedia?
Belgin Sarılmışer veya bilinen sahne adıyla Bergen (15 Temmuz 1959, Mersin – 14 Ağustos 1989, Pozantı, Adana), Türk arabesk-fantezi şarkıcısı ve oyuncu. Arabeskin Kraliçesi ve Acıların Kadını olarak da bilinen Bergen, 1986’nın sonlarında yaptığı “Acıların Kadını” albümü ile büyük ün kazanmıştır.

Serdar Ortaç kaç şarkı yazdı?​

SERDAR ORTAÇ 1.5 yıl içinde kendi albümünde ve diğer sanatçıların albümlerinde 36 tane Ortaç imzalı beste yer aldı. Ortaç’ın bu dönemde çıkardığı ‘Kara Kedi’ ve ‘Gold Remix’ isimli albümünde toplam 25 bestesi var.
Ünlü sanatçı Nilüfer kaç yılında doğmuştur?
Nilüfer nerede ve ne zaman dünyaya geldi, müzik dünyasına nasıl adım attı. Detaylar haberimizde… Nilüfer Yumlu, 31 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul, Cihangir’ de dünyaya geldi. Ticaretle uğraşan Cemil Yumlu ile ev hanımı Lütfiye Hanım’ın tek çocuğudur.
Serdar Ortaç kime şarkı yazdı?
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda Nehir Gözlüm şarkısını okudu. Şarkının sonunda bir de itirafta bulunan şarkıcı, “20’li yaşların başında Cansu Dere’ye platonik olarak aşıktım. Hatta Nehir Gözlüm’ü onun için yazdım” diye konuştu.
Serdar Ortaç, program esnasında bir de itirafta bulundu. Nehir Gözlüm şarkısını seslendiren sanatçı; “Bu şarkıyı Cansu Dere 20’li yaşlarındayken onun için yazmıştım. Cansu mahvedecek beni; ama aşıktım kadına. Haberi yoktu, platonik bir aşktı.
Şarkıcı Nilüfer nerede?
Ünlü şarkıcı Nilüfer Beykoz’daki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı. 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home’a açtı.

Geri