AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Marasli Yavuz ince kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Maraşlı Yavuz ince kimdir?​

Yavuz İnce Hakan Boyav tarafından canlandırılan karakterdir.

Maraşlı Mehmet ince ne iş yapıyor?​

Mehmet İnce, ‘Maraşlı’ olmaktan vazgeçemiyor Memleketi, şivesi, emekli asker olması, özel kuvvetlerde astsubay başçavuş iken, operasyonda yaralanıp, komada kaldığı 46 gün… gibi örneklerin hepsi kurmaca olan Mehmet’in tüm planı, Mahur’a âşık olması ile değişmiştir. Aslında karışan işler değil, Maraşlı’nın kendisidir.
Maraşlı istihbaratçı mı?
Fuad’la adeta baba oğul gibi olan Maraşlı, istihbarat görevlisi Mehmet İnce iken, kızını yaralayanları bulmak üzere kimliğini Maraşlı olarak nasıl değiştirdiğini ilk kez anlattı.

Maraşlı dizisi Fuat Baba kimdir?​

Engin Yüksel tarafından canlandırılan karakterdir. Eski kabadayı. Galericilik, inşaat, emlak vs. birçok işle aynı anda ilgileniyor. Eli kolu uzun, hem hakim hem hakem kalender bir ağır abi.

Maraşlı dizisi neden bitti?​

Dizi ekibi 26. bölümde izleyenlere veda ediyor. Seyirci ise final kararının sebebini merak ediyor. Ancak finale dair resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Maraşlı karakterinin hikayesinin, senaryonun sonuna gelindiği için bitti düşünülüyor.
Maraşlının babası hurdacı mı?
Maraşlı ve Hurdacı yüz yüze gelir. Maraşlı, silahını Hurdacı’ya doğrultur ve konuşmasını ister. Savcı Tolga, ekibi ile Hurdacı’nın mekanına baskın yapar. Hurdacı’nın babası olduğunu öğrenen Maraşlı’nın aklı soru işaretleriyle doludur.

Mehmet ince gerçekte kimdir?​

Maraşlı dizisinde Mehmet İnce’yi Burak Deniz canlandırıyor. Maraşlı’da Burak Deniz’in asıl adı Mehmet İnce’dir. Özel kuvvetlerden emekli bir astsubaydır. Kahramanmaraş doğumlu eski bordo bereli Özel Kuvvetlerde yıllarca görev yapmış bir askerdir.

Metro Turizm mehmet ince kimdir?​

Mehmet ince kimdir? Ben otobüsçüler odası başkanıyım. 1967 yılında Antalya’da doğdum. Dpğma büyüme Antalyalıyım. 1972 yılında başladım iş hayatıma. Mesleğime şoförlükten başladım ben.
Maraşlının eşi kim olacak?
Maraşlı dizisinde Celal’in eski eşi Hilal’i oynayan oyuncunun adı Sinem Akyol’dur.

Maraşlı dizisindeki kadın oyuncu kimdir?​

29 yaşındaki yakışıklı oyuncu Burak Deniz, Maraşlı’yla ekranları kasıp kavuruyor. Başrolünü Alina Boz’la paylaştığı dizide eski bordo bereli, Özel Kuvvetlerde yıllarca görev yapmış, kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenenen, sahaf bir babayı canlandırıyor.

Maraşlı dizisinin başrol erkek oyuncusu kimdir?​

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda başrollerde Burak Deniz ve Alina Boz yer almaktadır.
Maraşlı dizisi final yaptı mı?
Maraşlı dizisi 26. bölümüyle ekranlara veda edecek. Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Melis İşiten, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Bedriye Rosa Çelik, Hakan Boyav gibi isimler yer alıyor.

Maraşlı ne zaman bitti?​

13 Temmuz 2021Maraşlı / Bitiş Tarihi

Maraşlı hurdacı kim çıktı?​

Maraşlı dizisinde Hurdacı karakterine Hakan Boyav hayat veriyor.
Ince Memed gerçekte kimdir?
İnce Memed: Değirmenoluk köyünden Sefil İbrahim ve Döne’nin tek oğlu. Küçük yaşta yetim kalmıştır ve annesiyle yaşamaktadır. Romana göre İnce Memed’in gerçek adı İnce Ufo’dur. Aslen Kahramanmaraş’ın Helete köyündendir.

Geri