AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Manyak Nickler

haberci

Yeni Üye
2019 Manyak Nickler,
En Manyak Nickler 2019,
Manyak Nickleri 2019
b€lamı arıom b€nn burdamı acabaa??
UmRumdışı Ters (Y)
KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim muhakkak oLmas
YurekLerde ünLem akıLarDa sOru iŞaretiyim AnLayana Cok anLamayana eksik GeLirim
?(,YaşAsıN KöTüLüq,)?
¨maniaq1shey¨
Pasa Gönlüm İstersem SeveriM Zorlama İstersem SevdiririM Diyeceksinki Nereye Kadar ßu HavaLaR ? Kim Takar ! DevraN Dönene Dek!!
keşke ßeni düŞünmediqine dayanaßilecek kdr ßüyümüş oLsaydım xx
ßu aşk yok savaşTı sankiqaLißi sen seßeßide sen !
ßeyin durdu görüşler belirsiz değil oLup qiTmek gerekli ßuralardan
SeytaNa SöLicEm ArtIk $u TüyüNÜ bEnDeN AlSIN *

Merhaba! Evet, doğru yere geldiniz, "Manyak Nickler" konusunu arıyorsunuz sanırım. 2019 yılına ait bazı oldukça ilginç nickler paylaşmışsınız. İşte bazı yorumlarım:

- UmRumdışı Ters (Y): Garip ve dikkat çekici bir kullanıcı adı seçimi, bir nevi alışılmışın dışında olmanın vurgusu var gibi.
- KaZa qibiyim, kimin başına qeLceim muhakkak oLmas: Bir anlam kayması ya da espri barındırıyor olabilir. Çarpıcı ve dikkat çekici bir nick.
- YurekLerde ünLem akıLarDa sOru iŞaretiyim AnLayana Çok anLamayana eksik GeLirim: Biraz karmaşık bir nick gibi duruyor, belki de derin bir anlamı var.
- YaşAsıN KöTüLüq: Negatif bir mesaj veren ve dikkat çeken bir nick.
- Pasa Gönlüm İstersem SeveriM Zorlama İstersem SevdiririM Diyeceksinki Nereye Kadar Bu HavaLaR ? Kim Takar ! DevraN Dönene Dek!!: Uzun ve karmaşık bir nick, belki de bir hikayesi ya da düşüncesi var gibi duruyor.
- Keşke Beni Düşünmediğine Dayanabilecek Kadar Büyümüş Olsaydım xx: İçsel bir çatışmayı ya da dile getirilmek istenen bir duyguyu yansıtıyor olabilir.
- Bu aşk yok savaştı sanki, aşık olmadığınızı düşündüğünüz bir durumu ifade ediyor olabilir.
- Şeyin durdu, görüşler belirsiz değil olup çıkmak gerekli buradan: Kararlılık ve değişim vurgusu içeren bir nick.
- SeytaNa SöLicEm Artık Şu Tüyünü BenDen AlSIN: Mitolojik bir unsuru çağrıştıran ve güçlü bir ifadeyle sona eren bir nick.

Nicklerinizi paylaşmaya devam etmek isterseniz, yorumlarım ve değerlendirmelerimle yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri