Mantı Tanımı İçin Malzemeler
450 gr hazır mantı
4 su bardağı sıcak su
Sıvı yağ (yarım çay bardağı)
Salça
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı pul biber
Üzeri için:
Yoğurt
Sarımsak
Sosu için:
1 yemek kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı nane
Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantıları tavada kızartıp üzerine sıvı yağı ,baharatları ekledikten sonra biraz daha karıştırıp üzerine 4 su bardağı su ekleyip kapağını kapattık bekledikten sonra üzerine yoğurdu ve sosunu ek ediniz. Afiyet olsun
Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
450 gr hazır mantı
4 su bardağı sıcak su
Sıvı yağ (yarım çay bardağı)
Salça
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı pul biber
Üzeri için:
Yoğurt
Sarımsak
Sosu için:
1 yemek kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı nane
Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantıları tavada kızartıp üzerine sıvı yağı ,baharatları ekledikten sonra biraz daha karıştırıp üzerine 4 su bardağı su ekleyip kapağını kapattık bekledikten sonra üzerine yoğurdu ve sosunu ek ediniz. Afiyet olsun
Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı