Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller
300 gram mantar
300 gram tavuk göğsü
2 tane kapya biber
2 tane yeşil biber
1 tane küçük soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ocağa küp küp doğradığımız kuş başı tavukları alalım.
Suyunu salıp çekince zeytin yağını ekleyip 5 dakka kavuralım.
Üzerine küçük küçük doğradığımız soğanları ekleyip 2 dakika pişirelim üzerine biberleri ekleyip biberler kavrulana kadar çevirelim.
Üzerine mantarları ekleyip tuzunu atıp istediğiniz baharatları ekleyerek mantarlar suyunu çekene kadar pişirelim.
Yanına pilav ayran salata .
Afiyet olsun resimde görünen domatesi eklemekten vazgeçtim sizde koymayın bence
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
300 gram mantar
300 gram tavuk göğsü
2 tane kapya biber
2 tane yeşil biber
1 tane küçük soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ocağa küp küp doğradığımız kuş başı tavukları alalım.
Suyunu salıp çekince zeytin yağını ekleyip 5 dakka kavuralım.
Üzerine küçük küçük doğradığımız soğanları ekleyip 2 dakika pişirelim üzerine biberleri ekleyip biberler kavrulana kadar çevirelim.
Üzerine mantarları ekleyip tuzunu atıp istediğiniz baharatları ekleyerek mantarlar suyunu çekene kadar pişirelim.
Yanına pilav ayran salata .
Afiyet olsun resimde görünen domatesi eklemekten vazgeçtim sizde koymayın bence
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı