Mantarlı Tavuk Sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller
500-600 gram tavuk göğsü
8-10 adet mantar
2 orta uzunluk domates
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı toz biber
Tuz
Karabiber

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Yapılışı

Tavuklarımızı küp küp doğrayıp soteliyoruz.
Tavuklar sotelenirken mantarlarımızı doğruyoruz.
Suyunu çeken tavuklarımıza mantar, soğan, sarımsak ve biberimizi ekleyip 5 dk daha kavuruyoruz. Sonra domatesleri ek ediyoruz.
Domatesler pişince kekik, karabiber, tuz ve toz biberi ek edip 1-2 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsun.
 
Geri
Üst