Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller
500-600 gram tavuk göğsü
8-10 adet mantar
2 orta uzunluk domates
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı toz biber
Tuz
Karabiber
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Yapılışı
Tavuklarımızı küp küp doğrayıp soteliyoruz.
Tavuklar sotelenirken mantarlarımızı doğruyoruz.
Suyunu çeken tavuklarımıza mantar, soğan, sarımsak ve biberimizi ekleyip 5 dk daha kavuruyoruz. Sonra domatesleri ek ediyoruz.
Domatesler pişince kekik, karabiber, tuz ve toz biberi ek edip 1-2 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsun.
500-600 gram tavuk göğsü
8-10 adet mantar
2 orta uzunluk domates
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı toz biber
Tuz
Karabiber
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Yapılışı
Tavuklarımızı küp küp doğrayıp soteliyoruz.
Tavuklar sotelenirken mantarlarımızı doğruyoruz.
Suyunu çeken tavuklarımıza mantar, soğan, sarımsak ve biberimizi ekleyip 5 dk daha kavuruyoruz. Sonra domatesleri ek ediyoruz.
Domatesler pişince kekik, karabiber, tuz ve toz biberi ek edip 1-2 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsun.