Mantarlı tavuk sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Mantarlı tavuk sote Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk göğsü
400 gram mantar
1 adet soğan
2 yeşil biber
4 orta uzunluk domates
1 tatlı kaşığı salça
4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Pul biber
Köri (İsteğe bağlı)

Mantarlı tavuk sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Jülyen doğradığımız tavuğu çok az sıvı yağ koyduğumuz tavada rengi dönene kadar soteliyoruz.
Ardından doğradığımız biberleri ve soğanları katıp sotelemeye devam ediyoruz
. Mantar ve domateside ekliyoruz.
Bütün baharatları ekleyip, 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Mantarlı tavuk sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst