Mantarlı Tavuk Sote

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
1 adet tavuk göğsü (250-300 gram)
250 gram mantar
Çeyrek kırmızı biber
Çeyrek yeşil biber
Yarım yemek kaşığı tereyağ
1 büyük diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet kabuğu soyulmuş domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tavuk baharatı
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları 1 yemek kaşığı sıvı yağda suyu çekene kadar kavurun.
Sonra üzerine mantarı, tereyağı, salçayı, doğranmış domatesi, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.
Çeyrek çay bardağı su ek edip kısık ateşte pişirin.
Pişmeye yakın biberleride ekleyin.
Videolu tanımı instagram sayfamda bulabilirsiniz.

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst