SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
1 adet tavuk göğsü (250-300 gram)
250 gram mantar
Çeyrek kırmızı biber
Çeyrek yeşil biber
Yarım yemek kaşığı tereyağ
1 büyük diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet kabuğu soyulmuş domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tavuk baharatı
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları 1 yemek kaşığı sıvı yağda suyu çekene kadar kavurun.
Sonra üzerine mantarı, tereyağı, salçayı, doğranmış domatesi, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.
Çeyrek çay bardağı su ek edip kısık ateşte pişirin.
Pişmeye yakın biberleride ekleyin.
Videolu tanımı instagram sayfamda bulabilirsiniz.
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet tavuk göğsü (250-300 gram)
250 gram mantar
Çeyrek kırmızı biber
Çeyrek yeşil biber
Yarım yemek kaşığı tereyağ
1 büyük diş sarımsak
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet kabuğu soyulmuş domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tavuk baharatı
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları 1 yemek kaşığı sıvı yağda suyu çekene kadar kavurun.
Sonra üzerine mantarı, tereyağı, salçayı, doğranmış domatesi, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.
Çeyrek çay bardağı su ek edip kısık ateşte pişirin.
Pişmeye yakın biberleride ekleyin.
Videolu tanımı instagram sayfamda bulabilirsiniz.
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı